Lainaa 500 € | Pikavippi 500 euroa


Mikäli olet ottamassa 500 € vippiä, kannattaakin vertailla vipit alla olevan vertailun avulla. Sen tarkoitus onkin auttaa sua löytämään juuri sinun tarpeisiisi eniten sopiva laina. Voit lajitella vipit iän, maksuajan tai vaikka kulujen mukaan, ihan siten kuin haluat!

Kelpaavan vipin löytyessä, klikkaa vain "Hae Lainaa" linkkiä, ja täten laita hakemus eteenpäin. Rahat tulevat pankkiisi yleisesti jo muutaman tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

lainaa 500

Vippiä 500 euroa tänään

Minkä takia juuri sinä tarvitset 500 €? Oli se muuten sitten mitä tahansa, simppelimmin voit lainaa 500 € tyyppillisesti melkein aina verkosta, käyttämällä verkossa olevia monia eroavia vippifirmoja. Laina onkin monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät näitä tarjoa ollenkaan. Vaikeus näin alhaisten vippien antamisessa on usein se, että lainan antokustannukset kasvaa monesti niin korkeaksi, että vippaaminen ei useinkaan ole enään erityisen kannattavaa. Tänäpäivänä verkko onkin täynnä kauppoja, jotka on valmiita tarjoamaan 500 € vippejä sekä pikalainoja, ilman mitään vakuuksia sekä tietenkin takaajia. Asiakkaan ei täten tarvitse etsiä läheistä ystävää tai sitten vaikka toista tuttua hankkiessasi tälläistä lainaa. Se voidaankin myöntää helposti lähes kaikille suomenkansalaisille, kellä ei löydy maksuhäiriömerkintää.

Kuitenkin useilla on usein tarve joissain tapauksissa tämäntyylisiin pienempiinkin lainoihin, minkä takia on kiva että tälläisiä 500 euron vippejä voi olla mahdollista saada itselleen. Tätä tehdessä Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat kaikki monesti jopa ylitse 500 euron luottoja ilman mitään muita kuluja tuoreille asiakkaille. Ota jokatapauksessa huomioon, että tämä etu on voimassa ainostaan, mikäli maksat vipin takaisin 30 päivän kuluessa.

Kenelle saatetaan antaa 500 euron pikaluotto?

Onneksi 500 euron vipin haku onkin siinä mielessä simppeli prosessi, että sen verran alhaisia vippejä myönnetään hyvin monesti. Tietenkin lainoihin kuuluvat samaiset maksukykytarkastukset ja sitten muut tutkimukset, siltikin harvoilla ei olisi kykyä kustantaa 500 euroa takas normaalissa ajassa. Kun puhutaan 500 € vipeistä, ei pahemmin kenelläkään tule vaikeutta kustantaa se takaisin aika nopeasti. Silloin kun kyseessä onkin kuitenkin 5000 €, puhutaan jonkin verran eri luokan tapauksista.

  1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka vähintään kiinteä asumus Suomessa
  2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
  3. Näyttö mahdollisuudesta korvata pikalaina takaisin
  4. Verkkopankkitunnukset tai mobiililiittymä omalla nimellä
  5. Täysi-ikäisyys

Mikäli nämä asiat kuitenkin ovatkin kunnossa, ei tälläistä 500 € pikavippiä erityisesti keneltäkään evätä. Vippifirmat voivatkin jokatapauksessa helposti olla välillä tarkempia, kunhan lainataan 5000 € tai sitten vaikka vielä enemmän.

Miksi napata 500 € laina netin kautta?

500 euron vipin hakeminen ei oikein voisi juuri olla simppelimpää. Valitset ainostaan ylläolevasta vertailusta itsellesi parhaiten reilun lainan, ja sitten painat tuon lähettyvillä olevaa hae -linkkiä. Tuo vie sut lainanantajan sivuille, joissa välillä kysytään vielä paljonko tahdot lainata sekä tietenkin lasketaan sen hinta:. Merkittävin osuus lainahakemuksista pystytään tehdä täyteen tänään jo 10 minuutin aikana, jonka lisäksi päätöksen lainasta voikin monesta paikkaa saada käsiinsä heti paikalla.

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella olevan vertailun kautta, voit saada firmat mistä saat itsellesi lainan itsellesi halvimmalla. Usein kyseinen yritys onkin se, joka tahtoo tätä suurinta ikärajaa lainaajilta. Mitä korkeampi tahdottu ikäraja on usein, tätä halvemmilla ehdoilla pikavippiä yleensä annettaan. Epäreilua nuoria kohtaan, kuitenkin nuorten kanssa vippaamisen riski on suurin.

Monesti hakemus on usein valmis lähtemään eteenpäin jo tämän jälkeen, ja päätös kerrotaan tuntien sisällä, monissa firmoista monesti jopa yön aikana! Useat firmat maksavat rahat pankkiisi heti silloin kun lainahakemus on käsitelty, kun kello ei olekkaan ohi 23 yöllä. Mikäli näin on, tulevat rahat pankkiisi kello seitsemän aikoihin aamulla. Lainsäädännön mukaisesti on katsos kiellettyä tänäpäivänä siirtää pikavippejä tileille yön aikana, joten kaikki näistä firmoista joutuu menemään tuon aikataulun mukaisesti. Lähes jokaikinen firma omaa tilin kaikissa suomalaisissa pankeissa, jonka takia rahat saapuvat aina sun tilillesi hetipaikalla.

Älä siis aikaile turhaan, vaan laita lainahakemus menemään vaikkapa jo nyt heti. Tämänlaisen pienen vipin haku on usein hyvinkin simppeliä verkosta, minkä ansiosta 500 euron pikavipit ovatkin suosituimpia reittejä saada käyttöönsä pikaisesti tälläinen alhainen summa fyrkkaa. 500 € on tänäpäivänä kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on usein täysin mahdollista maksamaan takas aika helposti monessa maksuerässä.

Moni voi tuon maksaa myös jo kuukauden kuluessa. Olisi hyvä ottaa vippifirma osittain sen mukaisesti, miten hyvin paljon maksuaikaa vipilleen haluaa. Lainat ovatkin suosittu tapa ostaa 500 euroa pikaisesti ja siten simppelisti, ympäri vuorokauden, 24 / päivässä!