Lainaa 50 € | Pikavippi 50 euroa


Kun etsit 50 euron pikaluottoa, olisi hyvä vertailla lainat alla olevan vertailun avulla. Sen tarkoitus onkin neuvoa sinua hankkimaan erityisesti sinulle parhaiten sopiva pikalaina.

Reilun lainan löytyessä, paina vain "Hae Lainaa Tästä" nappia, ja sen jälkeen lähetä hakemus menemään. Rahat saapuvat pankkiisi yleensä jo 20 minuutin sisällä viimeistään.

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
 • Lainaa 50 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Suomilimiitti
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

50 € vippiä jo tänään

Mihin tarkoitukseen juuri sinä tarvitset 50 €? Oli tuo seikka sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 50 euroa yleisesti melkein joka kerta netistä, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Laina voi olla usein niinkin pieni, että kaikki yritykset eivät ehkä näitä anna ollenkaan. Ongelma näin pienien vippien tarjoamisessa on usein se, että lainan käsittelykustannukset nousevat monesti niinkin suuriksi, jonka takia vippaaminen ei useinkaan ole enään erityisen kannattavaa. Tänäpäivänä netti onkin pullollaan kauppoja, ketkä onkin valmiita tarjoamaan 50 euron vippejä ja tietenkin pikalainoja, ilman mitään vakuuksia ja sen takia takaajia. Sun ei siten tarvii hakea läheistä kaveria tai vaikka toista tuttavaa saadaksesi tälläistä vippiä. Vippi pystytäänkin myöntää monesti melkein kaikille suomalaiselle, joilla ei löydy maksuhäiriömerkintää.

lainaa 50 €

Kuitenkin useilla löytyy tarve ajoittain tälläisiin pieniin lainoihin, minkä vuoksi onkin hyvä kun tälläisiä 50 euron luottoja on usein mahdollista löytää. Juttua tehdessä Ferratum, Vivus ja tietenkin Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa ylitse 50 euron luottoja ilman ainoatakaan muita kuluja uusille ostajille. Ota kuitenkin huomioon, että kyseinen etu voi olla voimassa vain, mikäli maksat vipin takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Kelle saatetaan lainata 50 € laina?

Onneksi 50 euron vipin haku on usein siinä mielessä helppo juttu, että näin pieniä pikalainoja myönnetään melko helposti. On usein muutama tilanne, mistä tämä pikalaina voikin jokatapauksessa jäädä kiikastamaan, ja ne ovat nämä vaatimukset, mitä firmat saattavat pitää yllä asiakkailtaan. Osassa firmoista tarjotaan maksuaikaa 50 euron vipille jopa vuoden ajaksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekään ongelmia.

 1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
 2. Ehjät luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Näyttö mahdollisuudesta maksaa vippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Riittävä ikä

Mikäli kyseiset asiat kuitenkin ovat kunnossa, ei kyseistä 50 euron vippiä pahemmin keneltäkään evätä. Vippifirmat voivat jokatapauksessa helposti olla välillä tarkempia, silloin kun lainataan 500 € tai enemmän.

Minkä takia ottaa 50 € pikalaina verkosta?

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella löytyvän vertailun kautta, voit saada yritykset joista saat sen itse edullisimmin. Monesti tämä firma onkin firma, joka vaatii tätä korkeinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota korkeampi vaadittu ikäraja on usein, sitä halvemmilla ehdoilla vippiä lähes aina annettaan. Ei reilua nuoria kohtaan, kuitenkin nuorten kanssa vippaamisen riski on tänäpäivänä suurin. Niiden pikavippien hakuprosessit ovat onneksi todella helppoja sekä tietenkin yksinkertaisia.Helpoiten se asia toimii siten, kun siirryt linkkien välityksellä sopivan lainan sivustolle. Tämän jälkeen kerrot näille kaupoille haluamasi lainasumman ja kuinka pitkän maksuajan tahdot. Merkittävin osuus lainahakemuksista saadaan valmiiksi jo 10 minuutin ajassa, ja lainapäätöksenkin voikin useasta firmasta saada itselleen heti.

Yleisesti hakemus onkin tuon jälkeen valmis, tosin joissakin lainapaikoista saatat joutua laittelemaan kuitteja tai vaikka toisia todisteita viestillä tai sitten vaikka faksilla ennen kuin se hakemus käsitellään. Useat yritykset maksavat rahat pankkiisi heti jos hakemus on käsitelty, kunhan kello ei ole yli 23. Yöllä hyväksyttyyn hakemukseen fyrkat saa hetipaikalla aamulla, muussa tapauksessa rahat laitetaan pankkiisi tyypillisesti heti kunhan hakemus on hyväksytty. Lähes jokaikinen yritys omaa tilin kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka seurauksena rahat saapuvat aina sinun tilillesi hetipaikalla.

Älä siten aikaile liian kauaa, vaan lähetä lainahakemus menemään esimerkiksi jo samantien. Tälläisen pienen vipin hakeminen onkin hyvin helppoa netistä, minkä vuoksi 50 euron pikavipit ovatkin suosituimpia reittejä saada käyttöönsä pikaisesti tälläinen alhainen summa lainaa. 50 euroa on yleensä kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on mahdollista maksaa takas aika simppelisti monessa erässä.

Osa voi tuon maksamaan myöskin jo kuukauden sisällä. Kannattaa valita lainapaikka myös sen mukaisesti, miten vähän aikaa takaisinmaksuun vipilleen haluaa. Vipit ovatkin tunnettu keino hankkia 50 euroa pikaisesti ja täten simppelisti, ympäri päivän, 24 tuntia / päivässä!