Lainaa 50 € | Pikavippi 50 euroa


Kun etsit 50 euron pikluottoa, olisi hyvä vertailla lainat alla olevan vertailun avulla. Sen tarkoitus onkin neuvoa sinua hankkimaan erityisesti sinulle parhaiten sopiva pikalaina. Voit sorttaamaan pikaluotot iän, laina-ajan tai vaikka kulujen mukaan, aivan miten haluat!

Reilun lainan löytyessä, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, ja sen takia lähetä hakemus menemään. Rahat saapuvat pankkiisi yleensä tänään jo parin tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

50 € vippiä jo tänään

Mihin tarkoitukseen juuri sinä tarvitset 50 €? Oli tuo seikka sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 50 euroa yleisesti melkein joka kerta netistä, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Laina voi olla usein niinkin pieni, että kaikki yritykset eivät ehkä näitä anna ollenkaan. Ongelma näin pienien vippien tarjoamisessa on usein se, että lainan käsittelykustannukset nousevat monesti niinkin suuriksi, jonka takia vippaaminen ei useinkaan ole enään erityisen kannattavaa. Tänäpäivänä netti onkin pullollaan kauppoja, ketkä onkin valmiita tarjoamaan 50 euron vippejä ja tietenkin pikalainoja, ilman mitään vakuuksia ja sen takia takaajia. Sun ei siten tarvii hakea läheistä kaveria tai vaikka toista tuttavaa saadaksesi tälläistä vippiä. Vippi pystytäänkin myöntää monesti melkein kaikille suomalaiselle, joilla ei löydy maksuhäiriömerkintää.

lainaa 50 €

Kuitenkin useilla löytyy tarve ajoittain tälläisiin pieniin lainoihin, minkä vuoksi onkin hyvä kun tälläisiä 50 euron luottoja on usein mahdollista löytää. Juttua tehdessä Ferratum, Vivus ja tietenkin Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa ylitse 50 euron luottoja ilman ainoatakaan muita kuluja uusille ostajille. Ota kuitenkin huomioon, että kyseinen etu voi olla voimassa vain, mikäli maksat vipin takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Kelle saatetaan lainata 50 € laina?

Onneksi 50 euron vipin haku on usein siinä mielessä helppo juttu, että näin pieniä pikalainoja myönnetään melko helposti. On usein muutama tilanne, mistä tämä pikalaina voikin jokatapauksessa jäädä kiikastamaan, ja ne ovat nämä vaatimukset, mitä firmat saattavat pitää yllä asiakkailtaan. Osassa firmoista tarjotaan maksuaikaa 50 euron vipille jopa vuoden ajaksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekään ongelmia.

  1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, joskus myös suomenkansalaisuutta.
  2. Ehjät luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
  3. Näyttö mahdollisuudesta maksaa vippi takaisin
  4. Verkkopankkitunnukset
  5. Riittävä ikä

Mikäli kyseiset asiat kuitenkin ovat kunnossa, ei kyseistä 50 euron vippiä pahemmin keneltäkään evätä. Vippifirmat voivat jokatapauksessa helposti olla välillä tarkempia, silloin kun lainataan 500 € tai enemmän.

Minkä takia ottaa 50 € pikalaina verkosta?

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella löytyvän vertailun kautta, voit saada yritykset joista saat sen itse edullisimmin. Monesti tämä firma onkin firma, joka vaatii tätä korkeinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota korkeampi vaadittu ikäraja on usein, sitä halvemmilla ehdoilla vippiä lähes aina annettaan. Ei reilua nuoria kohtaan, kuitenkin nuorten kanssa vippaamisen riski on tänäpäivänä suurin. Niiden pikavippien hakuprosessit ovat onneksi todella helppoja sekä tietenkin yksinkertaisia.Helpoiten se asia toimii siten, kun siirryt linkkien välityksellä sopivan lainan sivustolle. Tämän jälkeen kerrot näille kaupoille haluamasi lainasumman ja kuinka pitkän maksuajan tahdot. Merkittävin osuus lainahakemuksista saadaan valmiiksi jo 10 minuutin ajassa, ja lainapäätöksenkin voikin useasta firmasta saada itselleen heti.

Yleisesti hakemus onkin tuon jälkeen valmis, tosin joissakin lainapaikoista saatat joutua laittelemaan kuitteja tai vaikka toisia todisteita viestillä tai sitten vaikka faksilla ennen kuin se hakemus käsitellään. Useat yritykset maksavat rahat pankkiisi heti jos hakemus on käsitelty, kunhan kello ei ole yli 23. Yöllä hyväksyttyyn hakemukseen fyrkat saa hetipaikalla aamulla, muussa tapauksessa rahat laitetaan pankkiisi tyypillisesti heti kunhan hakemus on hyväksytty. Lähes jokaikinen yritys omaa tilin kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka seurauksena rahat saapuvat aina sinun tilillesi hetipaikalla.

Älä siten aikaile liian kauaa, vaan lähetä lainahakemus menemään esimerkiksi jo samantien. Tälläisen pienen vipin hakeminen onkin hyvin helppoa netistä, minkä vuoksi 50 euron pikavipit ovatkin suosituimpia reittejä saada käyttöönsä pikaisesti tälläinen alhainen summa lainaa. 50 euroa on yleensä kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on mahdollista maksaa takas aika simppelisti monessa erässä.

Osa voi tuon maksamaan myöskin jo kuukauden sisällä. Kannattaa valita lainapaikka myös sen mukaisesti, miten vähän aikaa takaisinmaksuun vipilleen haluaa. Vipit ovatkin tunnettu keino hankkia 50 euroa pikaisesti ja täten simppelisti, ympäri päivän, 24 tuntia / päivässä!