Lainaa 400 € | Pikavippi 400 euroa


Tarviitko lainaa 400 €? Olet saapunut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 400 € vippien kustannuksia ja sen takia muita kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Voit lajittelemaan vipit kulujen, ajan ja/tai vaikka ikärajan mukaisesti.

Jos yhteensopiva pikavippi on löytynyt, paina vain "Hae vippiä" linkkiä, mikä ohjaa sut suoraan lainapaikan sivustolle. Firman avulla löydät helpot neuvot, mitä seuraamalla saat itsellesi helposti haettua haluamaasi vippiä, jonka jälkeen ne saat myös rahat pankkiisi jo tunnin sisällä.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

lainaa 400

Vippiä 400 euroa jo tänään

Useat yritykset tarjoavat tänäpäivänä ensinostajille 400 € vippejä ilman kuluja. Nämä tarjoukset kannattaa käyttää, mikäli et ole tähän mennessä kyseisistä firmoista vippiä hakenut.Tälle sivulle olemmekin keränneet eräitä parhaista tälläisistä pikavipeistä. Parhaina pikaluottoina tuoreille kuluttajille voidaan pitää Vivuksen ja tietenkin Ferratumin lainoja. He tarjoavat tuoreille kuluttajille näin pieniä vippejä jopa ilman mitään kuluja, kunhan pikalaina maksetaan takaisin viimeistään 30 vuorokauden sisällä sen nostamisesta. 400 euron vipit ovat yleensä tyypillisesti eräitä pienimmistä vipeistä, jota monet paikat tarjoavat. Summa onkin monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät ehkä niitä tarjoa kenellekkään. Haaste näin alhaisten vippien antamisessa on se asia, että vipin antokustannukset nousee monesti tosi suuriksi, jonka takia lainaaminen ei olekkaan enään kovin kannattavaa. Tästä syystä myös 400 € pikavippien kustannukset ovatkin suoraan prosenttuaalisesti korkeampia kuin suuremmilla vipeillä.

Kenelle voidaan antaa 400 € luotto?

400 euroa on nykyään sen verran alhainen lainasumma, että sen saanti on tyypillisesti hyvin vaivaton asia. On usein muutama tilanne, mistä tämä pikalaina saattaa kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja nuo onkin nämä vaatimukset, joita firmat pitävät yllä lainaajilta. Kun puhutaan 400 € lainoista, ei erityisesti kenelläkään synny ongelmaa kustantaa se takaisin erittäin nopeasti. Kunhan kyseessä on jokatapauksessa 4000 euroa, puhutaan jonkin verran eri luokan asioista.

  1. Ihminen asuu pysyvästi Suomessa, joissain tapauksissa myöskin suomenkansalaisuutta.
  2. Ei ongelmia luottotiedoissa.
  3. Voi osoittamaan, että löytyy kykyä kustantaa tälläinen laina takaisin sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai mobiililiittymä omalla nimellä
  5. Täysi-ikäisyys

Onkin hyvä usein huomata, että kaikki firmat eivät anna luottoja 18 vuotiaille, vaan monet vaativat vähän korkeampaa ikää asiakkailtaan. Mutta 18 vuotiaidenkin on täysin mahdollista löytää 400 euron laina tietyistä yrityksistä, joskin niiden hinnat ovat lähes aina vähän korkeammat johtuen nuorten asiakkaiden suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miten hakea 400 € luottoa?

Tutkimalla lainojen hintoja yläpuolella löytyvän taulukon kautta, pystyt saada firmat joista saat itsellesi sen itse edullisimmin. Ajoittain kyseinen paikka onkin se, joka tahtoo sitä korkeinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota suurempi vaadittu ikäraja on usein, tätä paremmilla ehdoilla luottoa lähes aina lainataan. Ei reilua nuoria kohtaan, mutta heidän kanssa vippaamisen riski on usein korkein. 400 € vipin haku ei voisi pahemmin olla helpompaa. Helpoiten se toimii siten, kun siirryt linkkien avulla sopivan vipin sivustolle. Sen jälkeen kerrot heille haluamasi lainamäärän ja minkälaisen ajan tarvitset. Sillä olet sanonut tarvitsevasi luottoa 400 €, käsketään sinua tyyppillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten avulla.

Tyyppillisesti lainahakemus on tuon jälkeen tehty, joskin joissakin firmoista voit joutua laittelemaan kuitteja tai sitten vaikka toisia todisteita viestillä ja/tai puhelimitse ennen kuin lainahakemus käsitellään. Lukuisat firmat maksavat rahat pankkiisi hetipaikalla kuhan hakemus on käsitelty, kun kello ei olekkaan ylitse 23 yöllä. Yön aikana hyväksyttyyn lainan rahat saa hetipaikalla aamulla, muutoin lainasumma annetaan tilille lähes aina hetipaikalla kunhan lainahakemus onkin hyväksytty. Melkein kaikki yritys omaa pankkitilit kaikissa suositussa pankissa, jonka seurauksena fyrkat saapuvat myös sun pankkiisi samantien.

Älä tämän takia venaa liian kauaa, vaan laita lainahakemus menemään esimerkiksi jo nyt hetipaikalla. Tämänlaisen pienen lainan haku on taas erittäin helppoa verkosta, jonka takia 400 € pikavipit ovat suosituimpia tapoja löytää omakseen nopeasti tälläinen alhainen summa fyrkkaa. Verrattuna lukuisiin toisiin tapoihin, ovat yleensä 400 euron vipit ehkäpä se kaikkein vaivattomin keino saada käsiinsä tälläinen lainasumma lainaa parin tunnin sisällä, jopa helpommin.

Osa pystyy sen maksamaan usein jo viikon kuluessa. Olisi hyvä valita lainapaikka myöskin sen mukaisesti, miten paljon maksuaikaa vipilleen haluaa. Lähetä lainahakemus matkaan, jonka jälkeen ne fyrkat ovatkin käytettävissäsi hyvin pikaisesti. Älä jätä asiaa liian myöhään, kun tuolloin voit joutua odottamaan rahojen tulemista seuraavaan aamuun saakka.