Lainaa 3000 € Helposti Netistä


3000 euron lainat ovat jo sen verran suuria, että niitä ei ihan joka paikasta enään saakkaan. Monissa lainafirmoissa raja menee 2000 euron kohdalla, jota suurempia summia ei enään tarjota ollenkaan.

Tämä ei kuitenkaan mitenkään tarkoita, etteikö 3000 euron lainaa saisi netistä, ja vieläpä melko helposti ja edullisestikkin. Kunhan tietää vain oikeat paikat mistä hakea. Seuraavassa olen listannut joitakin suosituimpia suuria lainoja tarjoavia yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa monesti jopa 10000 euroon saakka!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Euroloan onkin eräs edullisimmista lainapaikoista, mitä tulee suurempiin lainoihin!

3000 € vippiä jo tänään

3000 euroa alkaa olla jo sellainen summa, että monet alkavat kääntyä siinä vaiheessa pankkien puoleen. Totta onkin, että tälläisillä summilla alkavat jo pankitkin olla kiinnostuneita rahan lainaamisesta. Monet pankkien tarjoamat kulutusluotot ovatkin tätä tai jopa suurempia luottoja.

Kuitenkin monesti, ainakin useimmille, on helpompi saada tämänkokoista lainaa netin kautta, vaikka se onkin hieman hankalampaa kuin pienempien lainojen saaminen. 2000 euroon saakka on tosi helppo etsiä ja vertailla erilaisia lainoja, mutta kun summat kasvavat tämän ylitse, kutistuu tarjonta todella paljon.​

Sen takia olenkin tämän sivun tehnyt. Jotta sinun ei tarvitsisi koluta läpi kymmeniä eri vippipaikkoja, jotta ensin löytäisit ne jotka tarjoavat 3000 euron lainaa, ja  sen jälkeen vielä vertailla heidän tarjoamansa lainat. Kun puhutaan kuitenkin tarpeesta lainaa 3000 €, on erot kokonaiskustannuksissa monesti jo melko suuret tälläisillä summilla rahaa.​

Kenelle myönnetään 3000 euron luotto?

3000 euron luotoista puhuttaessa alkaa vaatimukset lainan myöntämiselle jo kasvaa. Monesti näitä lainoja ei tarjota enään kaikkein nuorimmille, vaan monesti ikäraja alkaa olla jo siellä 25 vuoden luokilla, ennen kuin tälläistä lainaa edes harkitaan.

Yleisesti tämän kokoisen lainan ehdoiksi voidaan sanoa olevan seuraavia ehtoja.​

  1. Suomenkansalaisuus ja/tai vähintään kiinteä asuinpaikka Suomessa
  2. Ehjät maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
  3. Pystyy osoittamaan, että löytyy kykyä maksaa tämä laina takaisin kohtuullisessa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset
  5. Ainakin 21 vuoden ikä, monesti vähintään 25 v

On hyvä kuitenkin huomata, että jos maksuaikaa on useampi vuosi, on melko pienilläkin tuloilla mahdollista maksaa takaisin tämänkokoinen laina vielä melko helpostikkin. Esimerkiksi 3 vuoden maksuajalla sen kuukausieräksi tulisi varmaan noin 150 euroa kuukaudessa, joka on tietty jo kunnon summa, mutta ei mikääm mahdottomuus maksaa takaisin.

Miksi sitten lainata 3000 euroa juuri netistä?

lainaa 3000

Kuten alussa mainitsin, moni ajattelee ensiksi pankkeja kun puhutaan 3000 euron pikalainasta. Ajatus on ihan ymmärrettävä, sillä harvempi on edes tietoinen, että nykyään 2017 on mahdollista näinkin suuria lainoja saada netin kautta, ja vielä erittäin helpostikkin.

Pankista lainattuna tämä laina tulee yleensä kaikkein edullisimmaksi, sitä en kiistä. On hyvä kuitenkin miettiä, kuinka paljon vaivaa voi joutua näkemään, jotta tämän lainan ylipäätänsä saa pankista, ja miten helposti se käy sitten taas netin kautta.

3000 euroa pankista​

Jos tahdot tämän summan lainata pankista, alkaa prosessi lähes aina lainahakemuksen täytöllä.​ Siinä pitää kertoa, miksi tätä lainaa haluaa, miettiä maksuaikoja ja kertoa perusteita, miksi pankin pitäisi se sinulle lainata.

Monesti vaaditaan kaiken lisäksi vielä visiitti siellä pankkikonttorissa, jota monet varmasti vihaavat. Sinne olisi mentävä kesken työpäivän, ja siellä tuntuu aina olevan niin paljon jonoa, varsinkin lounas- ja muina normaaleina aikoina, että sinne menee sitten koko lounastunti ja iso osa vapaa-ajasta.​

Ja kaiken huipuksi pankit ovat erittäin nirsoja lainanantajia, varsinkin pienempien summien, joista on enemmän vaivaa kuin tuottoa monesti pankeille. Tämän takia hakemuksia hylätään myös helpommin, jos lainan ei uskota olevan helppo.

Lainaa 3000 euroa netistä

Hauska juttu netistä lainaamisessa on se, että koko prosessi on samanlainen, oli lainattu summa sitten 50 euroa tai 3000 euroa.​ Monesti lainahakemuksen saa matkaan jo alle vartissa, ja päätöksen voi saada heti tai yleensä viimeistään tunnin sisällä.

Saat siis tietää lähes heti, mitä lainasi kanssa kävi. Ja jos päätös olisi kielteinen, on helppo laittaa uusi hakemus toiseen paikkaan.

Ja tämä kaikki voi tehdä vielä suoraan kotoasi, tai vaikka työpaikan tietokoneelta. Ei mitään tarvetta lähteä henkilökohtaisestit jonnekkin pankkikonttoriin. Suurin vaiva voikin olla vain skannata todiste palkkakuitista, ja laittaa se sähköpostilla matkaan.

Koska netin kautta on lainaaminen niin paljon helpompaa, kannattaa myös 3000 euroa lainata mieluiten netin kautta, eikä aina mennä sinne pankkiin.​