Lainaa 300 € | Pikavippi 300 euroa


Tahdotko lainaa 300 €? Olet tullut sopivaan osoitteseen, sillä olemme tarkastelleet 300 € pikavippien kustannuksia ja tietenkin kuluja allaolevassa vertailussa. Pystyt lajittelemaan vipit kulujen, ajan tai vaikkapa ikärajan mukaisesti.

Kuhan yhteensopiva laina on löytynyt, paina sitten "Hae vippiä" linkkiä, joka vie sinut kyseisen lainafirman sivuille. Yrityksen avulla näet helpot ohjeet, joita tottelemalla saat itsellesi helposti haettua haluamaasi vippiä, (sekä saat usein rahat tilillesi jo tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

lainaa 300

300 euron laina nyt

Minkä takia sinä haluat 300 euroa? Oli se muuten sitten mitä tahansa, helpoiten voit lainaa 300 euroa yleensä melkein joka kerta netistä, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Laina on monesti niin pieni, että kaikki paikat eivät niitä anna kenellekkään. Vaikeus näin alhaisten vippien tarjoamisessa onkin se, että lainan käsittelykustannukset nousee helposti kovin suuriksi, että lainaaminen ei useinkaan ole enään hirmuisen kannattavaa. Nykyään verkko on täynnä paikkoja, jotka on innokkaita antamaan 300 euron vippejä sekä lainoja, ilman vakuuksia ja sitten takaajia. Sun ei siten tartte etsiä läheistä kaveria tai sitten vaikka toista tuttua saadaksesi kyseistä vippiä. Vippi voidaankin antamaan monesti melkein kaikille suomenkansalaisille, kellä ei ole maksuhäiriömerkintää.

Siltikin useilla voi olla tarve ajoittain tälläisiin pienempiinkin pikaluottoihin, minkä takia onkin mukava että tälläisiä 300 € vippejä on mahdollista saada. Tälle sivulle olemme listanneet eräitä parhaista tälläisistä pikalainoista. Parhaina vippeinä uusille asiakkaille voidaan pitää Vivuksen ja tietenkin Ferratumin vippejä. Nämä kaupat antavat uusille kuluttajille näin alhaisia vippejä monesti jopa ilman muita kuluja, kunhan laina maksetaan takas viimeistään 30 päivän kuluessa sen nostamisesta.

Kuka saattaa saada itselleen 300 euron pikalainan?

300 € on usein sen verran alhainen rahamäärä, että sen saaminen on usein lähes aina hyvin helppo juttu. Tietenkin vippeihin kuuluvat samaiset tarkastukset ja tietenkin muut tutkimukset, siltikin harvallapa ei löytyisi maksukykyä maksaa 300 € takas normaalissa ajassa. Kun puhutaan 300 euron lainoista, ei erityisesti kenelläkään synny vaikeutta maksaa vippiä takas todella pikaisesti. Jos ne kyseessä on jokatapauksessa 3000 euroa, puhutaan vähän eri luokan tapauksista.

  1. Suomenkansalaisuus ja/tai vähintään kiinteä asuinpaikka Suomessa
  2. Ei ongelmia luottotiedoissa.
  3. Näyttö mahdollisuudesta maksaa pikalaina takaisin
  4. Verkkopankkitunnukset tai mobiililiittymä omalla nimellä
  5. Riittävä ikä

On usein hyvä myös havaita, että kaikki firmat eivät ehkä anna vippejä 18 vuotiaille, vaan useat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää lainaajilta. Kuitenkin 18 vuotiaidenkin on tänäpäivänä mahdollista saada 300 euron laina tietyistä paikoista, joskin näiden hinnat ovat lähes aina vähän korkeammat johtuen nuorien lainaajien korkeammasta riskistä jättää pikalaina maksamatta.

Minkä takia napata 300 euron pikalaina netin kautta?

300 euron vipin hakeminen ei oikein voisi juuri olla helpompaa. Valitset vain ylläolevasta vertailusta itsellesi parhaiten sopivan lainan, jonka lisäksi klikkaat tuon vieressä olevaa hae -linkkiä. Tämä ohjaa sut lainanantajan sivuille, joissa välillä kysytään vielä paljonko haluat lainata ja tietenkin lasketaan lainan ylläpitokustannukset. Suurin osa lainahakemuksista pystytään tehdä täyteen tänään jo 10 minuutin ajassa, ja sen takia päätöksen lainasta voi monesta paikkaa saada itselleen samantien.

Kunhan tämä on kuitenkin tehty, pyytää nämä lainaajat kaikenlisäksi tietyn määrän muita faktoja sinusta, joita pankkitunnuksilla ei saada, kuten vaikka yhteystietojasi. Sen ohella heitä kiinnostaa seikat kyvystäsi maksaa laina, tosin 300 € vipin kohdalla tuo ei olekkaan erittäin suuri tekijä.

Monesti lainahakemus on valmis siirtymään eteenpäin jo tuon jälkeen, jonka lisäksi päätös kerrotaan tuntien sisällä, useissa paikoissa monesti jopa yöllä! Rahaa ei siltikään saa lähettää ostajille kuin vain kello 7 ja 23 välillä, minkä takia lainaa ei harmillisesti saa yöllä käyttöön. Yöllä katsastetun hakemukseen rahat saa samantien aamulla, muutoin lainasumma laitetaan tilille tyypillisesti hetipaikalla kunhan hakemus onkin hyväksytty. Yleensä koko hakuun ei mene 15 minuuttia kauempaa, sekä fyrkat tulevat käteesi siis jo tuntien kuluessa.

Älä siis venttaile turhaan, vaan lähetä hakemus matkaan vaikka tänään jo hetipaikalla. Tämänlaisen pienen luoton haku on erittäin helppoa verkosta, jonka ansiosta 300 € pikavipit ovat suosituimpia tapoja saada käsiinsä käyttöönsä pikaisesti kyseinen pieni lainasumma fyrkkaa. 300 € on usein vielä sellainen lainasumma, että se on mahdollista laittaa takas aika helposti useassa erässä.

Osa pystyy lainan maksamaan myös jo kuukauden sisällä. Kannattaa valita lainapaikka myöskin sen mukaan, miten paljon maksuaikaa pikavipilleen tahtoo. Laita hakemus eteenpäin, ja fyrkat ovat yleensä käytettävissäsi hyvinkin nopeasti. Älä jätä hakemusta liian myöhään, koska tuolloin saatat joutua venaamaan rahojen tulemista huomiseen aamupäivään saakka.