Lainaa 200 € | Pikavippi 200 euroa


Jos hankit 200 € luottoa, kannattaa vertailla lainat alla olevan vertailun avulla. Taulukon tarkoitus on taas ohjeistaa sua hankkimaan erityisesti sinulle eniten yhteensopiva pikavippi. Voit lajitella pikaluotot ikärajan, maksuajan tai vaikka kulujen mukaan, täysin siten kuin haluat!

Reilun lainan löytäessäsi, paina sitten "Hae Lainaa" linkkiä, jonka lisäksi laita hakemus eteenpäin. Rahat saapuvat tilillesi yleensä jo parin tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

200 € laina nyt

Siltikin useilla on usein tarve joissain tapauksissa tämäntyylisiin pieniin pikaluottoihin, minkä vuoksi on kiva että tälläisiä 200 euron luottoja on usein täysin mahdollista löytää. Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja tietenkin Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen jopa ylitse 200 euron lainoja ilman muita kuluja uusille lainaajille. Ota siltikin huomioon, että kyseinen etu on voimassa vain, kun korvaat vipin takaisin 30 päivän kuluessa. Minkä takia sinä tahdot 200 euroa? Oli se muuten sitten mitä tahansa, simppelimmin voit vipata 200 € yleensä melkein joka kerta netin kautta, käyttämällä siellä sijatsevia lukuisia eri lainapaikkoja. Summa voi olla usein niin pieni, että kaikki firmat eivät ehkä niitä tarjoa kenellekkään. Haaste näin alhaisten vippien antamisessa onkin se, että vipin antokustannukset nousee monesti niin korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei olekkaan enään hirmuisen tuottoisaa. Nykyään verkko onkin täynnä paikkoja, ketkä onkin innokkaita antamaan 200 euron pikaluottoja jonka jälkeen ne pikalainoja, ilman vakuuksia ja sen takia takaajia. Sun ei siis tartte etsiä läheistä kaveria ja/tai muuta tuttua saadaksesi kyseistä vippiä. Vippi voidaankin myöntää helposti melkein jokaiselle suomalaiselle, joilla ei löydy luottotiedoissa ongelmia.

Kuka voikin saada 200 € vipin?

200 € on sen verran alhainen rahamäärä, että sen saanti on lähes aina hyvin helppo juttu. Voi olla muutama tilanne, mistä tämä pikavippi voi kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja nuo onkin seuraavat vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä asiakkailtaan. Silloin kun puhutaan 200 € luotoista, ei juuri kenelläkään tule vaikeutta kustantaa se takaisin aika nopeasti. Jos kyseessä on taas kuitenkin 2000 €, katsellaan hieman eri luokan tapauksista.

  1. Ihminen elää pysyvästi Suomessa, joissain tapauksissa myös suomenkansalaisuutta.
  2. Ei ongelmia luottotiedoissa.
  3. Näyttö mahdollisuudesta korvata pikavippi takaisin
  4. Verkkopankkitunnukset tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Riittävä ikä

Jos nämä asiat kuitenkin ovatkin kunnossa, ei kyseistä 200 euron vippiä erityisesti keneltäkään hylätä. Firmat voivat jokatapauksessa monesti olla välillä tarkempia, silloin kun lainataan 2000 € ja/tai enemmän.

Miksi ottaa 200 € vippi netistä?

Näiden pikavippien hakuprosessit ovat yleensä nykyään hyvinkin simppelejä ja yksinkertaisia.Simppelimmin se toimii siten, että menet linkkien välityksellä parhaan vipin sivustolle. Sen jälkeen kerrot näille kaupoille haluamasi lainamäärän sekä kuinka pitkän ajan tarvitset. Merkittävin osa lainahakemuksista saadaan täyteen jo 10 minuutin ajassa, ja lainapäätöksenkin voikin monesta yrityksestä saada käsiinsä samantien.

lainaa 200

Kun tämä on kuitenkin valmis, pyytävät kyseiset lainaajat kaikenlisäksi jonkin verran toisia faktoja sinusta, joita pankkitunnuksilla ei saada itselleen, kuten yhteystietojasi. Sen lisäksi näitä kauppiaita kiinnostavat seikat kyvystäsi maksaa laina, tosin 200 euron vipin tapauksessa kyseinen ei löydy erittäin merkittävä.

Välillä lainahakemus on valmis lähtemään eteenpäin jo tuon jälkeen, ja sen takia lainapäätös kerrotaan tuntien sisällä, useissa firmoista monesti jopa yöllä! Vippiä ei kuitenkaan saa lähettää ostajille kuin vain klo 7 -23 välisellä ajalla, jonka takia fyrkkaa ei valitettavasti ole mahdollista saada yöllä tilille. Yöllä hyväksyttyyn lainan fyrkat saakin samantien aamulla, muutoin lainasumma annetaan pankkiisi tyypillisesti samantien silloin kun lainahakemus on hyväksytty. Yleensä koko prosessiin ei mene varttia enempää, sekä tietenkin fyrkat saapuvat käyttöösi täten tänään jo tuntien sisällä.

Älä tämän takia venaa turhaan, vaan laita lainahakemus menemään vaikka tänään jo hetipaikalla. Tämänlaisen pienen pikalainan hakeminen onkin hyvin simppeliä verkosta, minkä ansiosta 200 € pikavipit ovat suosituimpia reittejä tienata käyttöönsä nopeasti tälläinen alhainen summa rahaa. Kun verrataan lukuisiin muihin tapoihin, ovat 200 € vipit ehkä se kaikkein helpoin tapa saada käsiinsä kyseinen lainasumma lainaa muutaman tunnin kuluessa, monesti jopa nopeammin.

Todella monille ei tulisi aiheuttaa vaikeuksia maksaa 200 € takaisin, minkä takia kyseiset pikavipit ovat yleensä ottajallekkin yleisesti hyvin turvalliset. Laita lainahakemus eteenpäin, jonka jälkeen ne rahat onkin sinulla hyvin pikaisesti. Älä unohda asiaa liian myöhään, kun tuolloin saatat joutua odottamaan lainan saapumista huomiseen aamupäivään saakka.