Lainaa 1600 € - Pikavippi 1600 euroa


Kun hankit 1600 € lainaa, kannattaakin vertailla luotot alla olevan taulukon avustuksella. Sen tarkoitus on neuvoa sua löytämään erityisesti sinun tarpeisiisi eniten yhteensopiva laina. Voit sorttaamaan pikaluotot iän, maksuajan tai vaikka kulujen mukaan, täysin miten haluat!

Kuhan sopiva pikavippi on löytynyt, klikkaa sitten "Hae vippiä" tekstiä, joka vie sut suoraan lainafirman sivustolle. Yrityksen välityksellä näet simppelit neuvot, mitä tottelemalla saat suoraan napattua haluamaasi vippiä, ja tietenkin saat itsellesi monesti rahat tilillesi jo nyt tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Vippiä 1600 euroa tänään

Minkä takia sinä tahdot 1600 euroa? Oli se muuten sitten mitä tahansa, simppelimmin pystyt vipata 1600 € lähes aina lähes aina netistä, käyttämällä verkossa sijatsevia monia eri vippifirmoja. Summa voi olla monesti niinkin pieni, että kaikki firmat eivät niitä tarjoa kenellekkään. Ongelma näin alhaisten vippien tarjoamisessa onkin se asia, että lainan käsittelykustannukset nousevat monesti tosi korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei ole enään niin tuottoisaa. Siitä syystä usein 1600 euron pikavippien kustannukset ovat yleensä helposti prosenttuaalisesti suurempia kuin isommilla lainoilla.

lainaa 1600

Kuitenkin monilla voi olla tarve joissain tapauksissa tämäntyylisiin pieniin vippeihin, minkä vuoksi on usein kiva kun tälläisiä 1600 euron vippejä voi olla mahdollista saada. Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja sitten Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa yli 1600 € luottoja ilman yhtään mitään muita kuluja tuoreille lainaajille. Ota kuitenkin huomioon, että kyseinen tarjous onkin voimassa ainostaan, kun korvaat lainan takas 30 vuorokauden sisällä.

Kuka voi saada 1600 € vipin?

1600 euroa on sen verran pieni summa, että sen saanti on lähes aina hyvin helppo asia. Onkin muutama asia, josta kyseinen laina voikin jokatapauksessa jäädä kiikastamaan, ja nuo ovat yleensä seuraavat vaatimukset, mitä vippipaikat pitävät yllä asiakkailtaan. Jos puhutaan 1600 euron lainoista, ei pahemmin kenelläkään synny ongelmaa kustantaa vippiä takas aika pikaisesti. Kunhan kyseessä on jokatapauksessa 16000 €, puhutaan hieman eroavan luokan asioista.

  1. Suomenkansalaisuus tai vähintään pysyvä asuinpaikka Suomessa
  2. Ehjät maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
  3. Pystyy osoittamaan, että on maksukykyä kustantaa tälläinen pikalaina takas sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Täysi-ikäisyys

Jos nämä asiat kuitenkin ovatkin kunnossa, ei tälläistä 1600 € pikavippiä erityisesti keneltäkään evätä. Firmat voivatkin jokatapauksessa helposti olla välillä tarkempia, kunhan lainataan 16000 euroa tai enemmän.

Minkä takia napata 1600 euron laina verkosta?

Silloin kun tuo on kuitenkin valmis, pyytävät nämä pikavippifirmat kaikenlisäksi jonkin verran toisia faktoja sinusta, joita pankkitunnuksilla ei saada, esimerkiksi yhteystietojasi. Tämän ohella heitä kiinnostaa asiat kyvystäsi maksaa laina, joskin 1600 € lainan kohdalla kyseinen ei useinkaan ole niin suuri tekijä. Niiden pikavippien hakuprosessit ovatkin onneksi erityisen helppoja sekä vaivattomia.Helpoiten se pelaa siten, kun menet linkin välityksellä reilun vipin sivustolle. Sen jälkeen kerrot heille haluamasi lainasumman sekä minkälaisen ajan tarvitset. Kuhan olet kertonut haluavasi lainaa 1600 €, käsketään sinua yleisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten avulla.

Tyyppillisesti lainahakemus on usein tämän jälkeen tehty, joskin joissakin firmoista voit joutua lähettelemään tositteita ja/tai muita todisteita viestillä tai sitten vaikka puhelimitse ennen kuin lainahakemus hyväksytään. Fyrkkaa ei kuitenkaan saa antaa asiakkaille kuin klo 7 ja 23 välillä, minkä takia fyrkkaa ei valitettavasti saa yöllä käyttöön. Jos näin on, saapuvat rahat pankkiisi kello seitsemän aikoihin aamulla. Lainsäädännön mukaan on taas katsos kiellettyä tänäpäivänä laittaa luottoja pankkiisi yön aikana, minkä takia jokaikinen kyseisistä firmoista joutuvat mennä tuon lain mukaisesti. Lähes kaikki yritys omaa tilin jokaisessa suositussa pankeissa, jonka seurauksena fyrkat saapuvat myös ostajan pankkiisi hetipaikalla.

Älä tämän takia venaa turhaan, vaan laita lainahakemus menemään vaikkapa jo heti. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on tuo ehdottomasti vaivattomin keino lainata 1600 € laina nopeasti ja sitten helposti. 1600 euroa on usein kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on usein täysin mahdollista korvata takas erittäin helposti useassa erässä.

Moni pystyy sen maksaa osittain jo kuukauden sisällä. Kannattaa ottaa vippifirma myöskin sen mukaisesti, miten paljon aikaa takaisinmaksuun pikavipilleen tahtoo. Lähetä hakemus matkaan, ja fyrkat ovat lähes aina käytettävissäsi hyvin nopeasti. Älä unohda hakemusta liian myöhäiseksi, kun silloin voit joutua odottaa lainan tulemista huomiseen aamuun asti.