Lainaa 1500 € | Pikavippi 1500 euroa


Kaipaatko lainaa 1500 €? Olet tullut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 1500 € pikaluottojen hintoja ja sen takia muita kuluja allaolevassa vertailussa. Voit lajittelemaan vipit hinnan, ajan tai vaikka vaikka vaaditun iän mukaisesti.

Parhaan luoton löytäessäsi, klikkaa sitten "Hae Lainaa" linkkiä, ja siten laita hakemus menemään. Rahat tulevat pankkiisi yleensä muutaman tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

1500 euroa vippiä jo tänään

Mihin tarkoitukseen sinä tahdot 1500 €? Oli se sitten mitä tahansa, simppelimmin pystyt lainaa 1500 euroa yleensä lähes aina netin kautta, käyttämällä siellä olevia lukuisia eri vippifirmoja. Vaikka 1500 € voikin saada myöskin mm. pankista ja/tai panttilainaamosta, puhumattakaan ystäviltä ja täten vanhemmilta, voi olla se kuitenkin sen verran suuri rahasumma, että tätä ei aivan monesti muita reittejä hyödyntäen löydy. Nykyään netti on pullollaan kauppoja, jotka on valmiita tarjoamaan 1500 euron pikaluottoja ja lainoja, ilman mitään vakuuksia ja takaajia. Asiakkaan ei siis tarvii hakea läheistä kaveria tai sitten vaikka muuta tuttua hankkiessasi tälläistä vippiä. Laina pystytäänkin antamaan helposti lähes jokaiselle suomenkansalaisille, joilla ei löydy maksuhäiriömerkintää.

Useat paikat tarjoavat tänäpäivänä ensinostajille 1500 euron vippejä ilman mitään kuluja. Kyseiset tarjoukset kannattaa hyödyntää, mikäli et ole tähän mennessä näistä paikoista luottoa ottanut.Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus sekä Suomilimiitti tarjoavat kaikki jopa ylitse 1500 € luottoja ilman muita kuluja tuoreille kuluttajille. Ota siltikin huomioon, että tämä tarjous voi olla voimassa vain, kun korvaat vipin takas 30 päivän sisällä.

lainaa 1500

Kuka voi saada käsiinsä 1500 € pikalainan?

1500 euroa on sen verran alhainen lainasumma, että sen saaminen on usein yleensä hyvin helppo asia. Tietenkin niihin kuuluu samaiset maksukykytarkastukset ja sen takia muut tutkimukset, mutta harvallapa ei olisi maksukykyä kustantaa 1500 € takaisin kohtullisessa ajassa. Jos puhutaan 1500 € lainoista, ei juuri kenelläkään tule ongelmaa maksaa vippiä takaisin todella nopeasti. Kuhan kyseessä on taas jokatapauksessa 15000 €, puhutaan vähän eroavan luokan tapauksista.

  1. Suomenkansalaisuus ja/tai ainakin pysyvä asumus Suomessa
  2. Ei ongelmia luottotiedoissa.
  3. Näyttö mahdollisuudesta korvata laina takaisin
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Täysi-ikäisyys

Onkin hyvä usein nähdä, että kaikki paikat eivät tarjoa pikaluottoja 18 vuotiaille, vaan useat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää lainaajilta. Kuitenkin 18 vuotiaidenkin on nykyään mahdollista löytää 1500 € pikavippi tietyistä yrityksistä, joskin niiden hinnat tuotteilla on kuitenkin hieman suuremmat johtuen 18 vuotiaiden lainaajien korkeammasta riskistä jättää pikalaina maksamatta.

Miksi napata 1500 € vippi netin kautta?

Tutkimalla lainojen hintoja yläpuolella löytyvän vertailun avulla, pystyt löytää paikat josta saat itsellesi lainan itsellesi edullisimmin. Usein kyseinen paikka on firma, mikä tahtoo sitä korkeinta ikärajaa asiakkailtaan. Mitä suurempi tahdottu ikäraja on, sitä paremmilla ehdoilla luottoa lähes aina annettaan. Epäreilua nuoria kohtaan, kuitenkin heidän kanssa vippaamisen riski on tänäpäivänä korkein. Näiden lainojen hakuprosessit ovatkin nykyään erityisen helppoja sekä vaivattomia.Valitset vain ylläolevasta listasta itsellesi parhaiten sopivan vipin, ja klikkaat tämän lähettyvillä olevaa hae lainaa -tekstiä. Tuo vie sut lainanantajan sivuille, missä monesti kysytään vielä paljonko tarvitset lainata ja lasketaan lainan kulut. Kun olet kertonut tarvitsevasi lainaa 1500 €, käsketään sua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten avustuksella.

Lähes aina hakemus onkin tämän jälkeen tehty, tosin tietyissä firmoista voit joutua laittelemaan palkkakuitteja ja/tai muita todisteita sähköpostilla tai vaikka faksilla ennen kuin se hakemus hyväksytään. Vippiä ei kuitenkaan saa antaa asiakkaille kuin kello 7 -23 välisellä ajalla, jonka takia fyrkkaa ei harmillisesti saa yöllä tilille. Mikäli näin onkin, saapuvat rahat pankkiisi klo seitsemän maissa aamulla. Lain mukaan onkin nimittäin kiellettyä nykyään maksaa luottoja tileille yön aikana, minkä vuoksi kaikki näistä paikoista joutuu menemään tämän lain mukaan. Melkein kaikki firma omistaa tilin jokaisessa suositussa pankeissa, jonka takia rahat saapuvat myös sinun pankkiisi samantien.

Jos siten tahdot 1500 euron pikavippiä, älä epäröi vaan laita lainahakemus menemään. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on usein tuo monesti vaivattomin tapa hankkia 1500 euron vippi pikaisesti sekä simppelisti. Kun verrataan lukuisiin muihin keinoihin, ovat yleensä 1500 euron vipit ehkäpä se kaikkein vaivattomin keino saada itselleen kyseinen summa rahaa muutaman tunnin kuluessa, jopa helpommin.

Moni pystyy sen maksaa myöskin jo kuukauden kuluessa. Olisi hyvä ottaa lainapaikka myös sen mukaisesti, miten paljon maksuaikaa vipilleen tahtoo. Lainat ovatkin tunnettu keino ostaa 1500 € pikaisesti ja siten simppelisti, ympäri päivän, 24 tuntia / 7!