Lainaa 150 € | Pikavippi 150 euroa


Kaipaatko lainaa 150 €? Olet tullut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 150 euron lainojen kustannuksia sekä tietenkin muita kuluja alhaalla olevassa taulukossa. Voit vertailla itse vipit kulujen, maksuajan tai vaikka vaikkapa ikärajan mukaisesti.

Parhaan pikalainan löytyessä, paina vain "Hae Lainaa Tästä" nappia, jonka jälkeen laita hakemus menemään. Rahat tulevat tilillesi yleisesti tänään jo 15 minuutin kuluessa.

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

Ferratum
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Erinomainen valinta kun tahdot saada kätevän vipin ilman korkoa kuukaudeksi!

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Lainasto lainat
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 18v

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

150 € vippiä jo tänään

lainaa 150

Mutta useilla löytyy tarve joskus tälläisiin pieniin vippeihin, jonka takia onkin mukava että tälläisiä 150 € lainoja onkin mahdollista saada käsiinsä. Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus jonka jälkeen ne Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa ylitse 150 euron luottoja ilman yhtään mitään kuluja tuoreille ostajille.

Ota jokatapauksessa huomioon, että kyseinen etu onkin tarjolla vain, mikäli korvaat lainan takaisin 30 päivän sisällä. Minkä takia sinä tarvitset 150 euroa? Oli se asia sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 150 € lähes aina lähes aina netin kautta, käyttämällä verkossa sijatsevia lukuisia eri lainapaikkoja. Vaikka 150 euroa saattaa saada käsiinsä myöskin mm. pankista tai panttilainaamosta, tai vaikka ystäviltä jonka lisäksi vanhemmilta, voi olla se kuitenkin sen verran suuri rahasumma, että sitä ei aivan monesti muita tapoja käyttäen saa.

Nykyään verkko on usein täynnä kauppoja, jotka onkin innokkaita antamaan 150 euron vippejä sekä pikalainoja, ilman mitään vakuuksia ja takaajia. Asiakkaan ei täten tartte hakea läheistä ystävää tai muuta tuttavaa saadaksesi tälläistä lainaa. Laina voidaankin myöntää helposti lähes kaikille suomenkansalaisille, kellä ei löydy luottotiedoissa ongelmia.

Kelle voidaan antaa 150 euron pikaluotto?

150 euroa on sen verran pieni summa, että sen saanti onkin tyypillisesti melko vaivaton asia. Onkin muutama tilanne, mistä tämä laina saattaa kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja ne ovat lähes aina nämä vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä lainaajilta. Osassa paikoissa tarjotaan maksuaikaa 150 € vipille jopa vuoden ajaksi, joten takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka vähintään pysyvä asumus Suomessa
 2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
 3. Voi näyttämään, että löytyy maksukykyä maksaa tälläinen pikavippi takas sovitussa ajassa.
 4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
 5. Täysi-ikäisyys

On hyvä myöskin nähdä, että kaikki yritykset eivät anna lainoja 18 vuotiaille, vaan monet vaativat vähän korkeampaa ikää lainaajilta. Siltikin 18 vuotiaidenkin on nykyään mahdollista saada käsiinsä 150 € pikavippi tietyistä firmoista, joskin näiden hinnat ovatkin yleensä vähän suuremmat johtuen nuorien lainaajien korkeammasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miksi ottaa 150 € pikalaina netistä?

Silloin kun tuo on tehty, pyytävät seuraavat pikavippifirmat kaikenlisäksi jonkin verran muita tietoja, joita pankkitunnuksilla ei saada käsiinsä, kuten yhteystietojasi. Tämän ohella heitä kiinnostaa asiat kyvystäsi maksaa laina, tosin 150 € lainan kohdalla tämä ei useinkaan ole erittäin suuri tekijä. 150 € lainan haku ei oikein voisi pahemmin olla simppelimpää. Helpoiten se toimii siten, kun menet linkin välityksellä parhaan vipin sivuille. Sen jälkeen kerrot heille tahtomasi lainamäärän ja kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Jos ne olet sanonut haluavasi vippiä 150 euroa, pyydetään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten kautta.

Usein lainahakemus on valmis lähtemään eteenpäin jo tämän jälkeen, ja lainapäätös tulee tuntien sisällä, monissa paikoissa melkein joskus yöllä! Useat paikat maksavat rahat pankkiisi samantien kun hakemus on käsitelty, kunhan kello ei olekkaan ohi 23. Yön aikana katsastetun hakemukseen fyrkat saa heti aamulla, muutoin ne annetaan pankkiisi yleensä samantien kuhan hakemus on hyväksytty. Tyypillisesti koko prosessiin ei kulu varttia enempää, sekä tietenkin fyrkat tulevat käyttöösi tämän takia tänään jo tuntien kuluessa.

Älä siten venttaile turhaan, vaan laita lainahakemus eteenpäin vaikkapa jo nyt heti. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on tämä aina vaivattomin keino lainata 150 € vippi pikaisesti sekä helposti. 150 euroa onkin vielä sellainen lainasumma, että se on mahdollista laittaa takas melko simppelisti monessa maksuerässä.

Todella monille ei tulisi aiheuttaa vaikeuksiakaan maksaa 150 euroa takas, minkä vuoksi tämänkokoiset lainat ovat lähes aina ottajallekkin tyypillisesti hyvin turvalliset. Lainat ovatkin tunnettu keino lainata 150 € nopeasti ja sen takia suoraan, ympäri vuorokauden, 24 tuntia / päivässä!