Lainaa 150 € | Pikavippi 150 euroa


Kaipaatko lainaa 150 €? Olet tullut oikeaan sivustoon, sillä olemme tutkineet 150 euron lainojen kustannuksia sekä tietenkin muita kuluja alhaalla olevassa taulukossa. Voit lajittelemaan vipit kulujen, maksuajan tai vaikka vaikkapa ikärajan mukaisesti.

Parhaan pikalainan löytyessä, paina vain "Hae Lainaa" linkkiä, jonka lisäksi laita hakemus menemään. Rahat tulevat tilillesi yleisesti tänään jo muutaman tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

150 € vippiä jo tänään

lainaa 150

Mutta useilla löytyy tarve joskus tälläisiin pieniin vippeihin, jonka takia onkin mukava että tälläisiä 150 € lainoja onkin mahdollista saada käsiinsä. Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus jonka jälkeen ne Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa ylitse 150 euron luottoja ilman yhtään mitään kuluja tuoreille ostajille.

Ota jokatapauksessa huomioon, että kyseinen etu onkin tarjolla vain, mikäli korvaat lainan takaisin 30 päivän sisällä. Minkä takia sinä tarvitset 150 euroa? Oli se asia sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 150 € lähes aina lähes aina netin kautta, käyttämällä verkossa sijatsevia lukuisia eri lainapaikkoja. Vaikka 150 euroa saattaa saada käsiinsä myöskin mm. pankista tai panttilainaamosta, tai vaikka ystäviltä jonka lisäksi vanhemmilta, voi olla se kuitenkin sen verran suuri rahasumma, että sitä ei aivan monesti muita tapoja käyttäen saa.

Nykyään verkko on usein täynnä kauppoja, jotka onkin innokkaita antamaan 150 euron vippejä sekä pikalainoja, ilman mitään vakuuksia ja takaajia. Asiakkaan ei täten tartte hakea läheistä ystävää tai muuta tuttavaa saadaksesi tälläistä lainaa. Laina voidaankin myöntää helposti lähes kaikille suomenkansalaisille, kellä ei löydy luottotiedoissa ongelmia.

Kelle voidaan antaa 150 euron pikaluotto?

150 euroa on sen verran pieni summa, että sen saanti onkin tyypillisesti melko vaivaton asia. Onkin muutama tilanne, mistä tämä laina saattaa kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja ne ovat lähes aina nämä vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä lainaajilta. Osassa paikoissa tarjotaan maksuaikaa 150 € vipille jopa vuoden ajaksi, joten takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekään vaikeuksia.

  1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka vähintään pysyvä asumus Suomessa
  2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
  3. Voi näyttämään, että löytyy maksukykyä maksaa tälläinen pikavippi takas sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Täysi-ikäisyys

On hyvä myöskin nähdä, että kaikki yritykset eivät anna lainoja 18 vuotiaille, vaan monet vaativat vähän korkeampaa ikää lainaajilta. Siltikin 18 vuotiaidenkin on nykyään mahdollista saada käsiinsä 150 € pikavippi tietyistä firmoista, joskin näiden hinnat ovatkin yleensä vähän suuremmat johtuen nuorien lainaajien korkeammasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Miksi ottaa 150 € pikalaina netistä?

Silloin kun tuo on tehty, pyytävät seuraavat pikavippifirmat kaikenlisäksi jonkin verran muita tietoja, joita pankkitunnuksilla ei saada käsiinsä, kuten yhteystietojasi. Tämän ohella heitä kiinnostaa asiat kyvystäsi maksaa laina, tosin 150 € lainan kohdalla tämä ei useinkaan ole erittäin suuri tekijä. 150 € lainan haku ei oikein voisi pahemmin olla simppelimpää. Helpoiten se toimii siten, kun menet linkin välityksellä parhaan vipin sivuille. Sen jälkeen kerrot heille tahtomasi lainamäärän ja kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Jos ne olet sanonut haluavasi vippiä 150 euroa, pyydetään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka oikeasti olet pankkitunnusten kautta.

Usein lainahakemus on valmis lähtemään eteenpäin jo tämän jälkeen, ja lainapäätös tulee tuntien sisällä, monissa paikoissa melkein joskus yöllä! Useat paikat maksavat rahat pankkiisi samantien kun hakemus on käsitelty, kunhan kello ei olekkaan ohi 23. Yön aikana katsastetun hakemukseen fyrkat saa heti aamulla, muutoin ne annetaan pankkiisi yleensä samantien kuhan hakemus on hyväksytty. Tyypillisesti koko prosessiin ei kulu varttia enempää, sekä tietenkin fyrkat tulevat käyttöösi tämän takia tänään jo tuntien kuluessa.

Älä siten venttaile turhaan, vaan laita lainahakemus eteenpäin vaikkapa jo nyt heti. Verrattuna moniin muihin tapoihin, on tämä aina vaivattomin keino lainata 150 € vippi pikaisesti sekä helposti. 150 euroa onkin vielä sellainen lainasumma, että se on mahdollista laittaa takas melko simppelisti monessa maksuerässä.

Todella monille ei tulisi aiheuttaa vaikeuksiakaan maksaa 150 euroa takas, minkä vuoksi tämänkokoiset lainat ovat lähes aina ottajallekkin tyypillisesti hyvin turvalliset. Lainat ovatkin tunnettu keino lainata 150 € nopeasti ja sen takia suoraan, ympäri vuorokauden, 24 tuntia / päivässä!