Lainaa 1400 € | Pikavippi 1400 euroa


Tahdotko vippiä 1400 euroa? Olet saapunut sopivaan sivustoon, koska olemme analysoineet 1400 euron pikavippien hintoja ja kuluja alhaalla olevassa vertailussa. Voit lajitella vipit hinnan, maksuajan ja/tai esimerkiksi ikärajan mukaisesti.

Parhaan pikalainan löytyessä, klikkaa vain "Hae Lainaa" tekstiä, ja siten lähetä lainahakemus menemään. Rahat saapuvat tilillesi yleisesti parin tunnin sisällä.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

Vippiä 1400 € jo tänään

Mutta monilla on tarve joskus tälläisiin pienempiinkin pikaluottoihin, jonka vuoksi on kiva kun tälläisiä 1400 € vippejä voi olla mahdollista saada käsiinsä. Juttua kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja täten Suomilimiitti tarjoavat kaikki monesti jopa yli 1400 euron luottoja ilman mitään muita kuluja tuoreille ostajille. Ota kuitenkin huomioon, että kyseinen etu on voimassa vain, jos korvaat lainan takaisin 30 vuorokauden sisällä. 1400 € lainat ovat lähes aina tyyppillisesti eräitä kaikkein pienimmistä luotoista, jota useat paikat antavat. Vippi voi olla usein niinkin pieni, että kaikki yritykset eivät niitä tarjoa kenellekkään. Vaikeus näin pienien vippien antamisessa onkin se, että vipin käsittelykustannukset kasvaa helposti niin korkeaksi, jonka takia vippaaminen ei olekkaan enään kovin kannattavaa. Siitä syystä myöskin 1400 € pikavippien kulut ovat yleensä suoraan prosenttuaalisesti korkeampia kuin isommilla lainoilla.

Kuka pystyy saada itselleen 1400 euron vipin?

1400 euroa on usein sen verran alhainen summa, että tuon saanti on yleensä melko simppeli asia. On usein muutama tilanne, josta kyseinen laina voikin siltikin jäädä kiikastamaan, ja nuo onkin seuraavat vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä lainaajilta. Kun taas puhutaan 1400 € luotoista, ei pahemmin kenelläkään tule ongelmaa maksaa lainaa takaisin aika nopeasti. Jos ne kyseessä on jokatapauksessa 14000 euroa, katsellaan jonkin verran eroavan luokan tapauksista.

  1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, ajoittain myöskin suomenkansalaisuutta.
  2. Ei puutteita luottotiedoissa.
  3. Pystyy näyttämään, että löytyy kykyä kustantaa tälläinen pikalaina takaisin sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset
  5. 18 vuoden ikä

Voi olla hyvä usein huomata, että kaikki yritykset eivät anna pikaluottoja 18 vuotiaille, vaan useat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää asiakkailtaan. Siltikin 18 vuotiaidenkin on usein mahdollista löytää 1400 € pikavippi tietyistä firmoista, joskin niiden hinnat tuotteilla ovat hieman korkeammat johtuen nuorten asiakkaiden suuremmasta riskistä jättää vippi maksamatta.

Miksi ottaa 1400 € pikalaina verkosta?

Vertailemalla pikavippien hintoja yläpuolella löytyvän taulukon kautta, pystyt löytää yritykset mistä saat itsellesi sen itsellesi halvimmalla. Monesti kyseinen paikka onkin se, kuka tahtoo sitä suurinta ikärajaa lainaajilta. Jota korkeampi vaadittu ikäraja on yleensä, sitä edullisemmilla ehdoilla luottoa tyypillisesti annettaan. Epäreilua nuoria lainaajia kohtaan, kuitenkin nuorten kanssa lainaamisen riski onkin suurin. Niiden pikavippien hakuprosessit ovat yleensä onneksi erityisen simppelejä sekä vaivattomia.Valitset vain ylläolevasta vertailusta sinulle parhaiten sopivan vipin, ja sen takia klikkaat tämän lähettyvillä majailevaa hae -tekstiä. Tämä vie sut vippifirman sivustolle, joissa usein kysytään kaikenlisäksi paljonko tarvitset lainata jonka jälkeen ne lasketaan lainan kulut. Merkittävin osa hakemuksista saadaan valmiiksi tänään jo 10 minuutin ajassa, ja sen takia lainapäätöksenkin voikin monesta firmasta saada samantien.

lainaa 1400

Usein hakemus on valmis lähtemään matkaan tänään jo tuon jälkeen, ja päätös kerrotaan tuntien kuluessa, monissa firmoista melkein joskus yöllä! Useat paikat maksavat rahat pankkiisi heti silloin kun hakemus on käsitelty, kun klo ei ole ylitse 23 yöllä. Yön aikana hyväksyttyyn hakemukseen rahat saakin hetipaikalla aamulla, muutoin ne annetaan tilille lähes aina samantien kunhan hakemus onkin hyväksytty. Tyypillisesti koko hakuun ei kulu varttia enempää, ja sen takia rahat saapuvat käyttöösi siis jo tuntien kuluessa.

Älä täten venaa liian kauaa, vaan lähetä lainahakemus menemään vaikka jo heti. Tämänlaisen pienen pikalainan hakeminen on nykyään hyvinkin simppeliä verkosta, jonka ansiosta 1400 € pikavipit ovatkin suosituimpia reittejä saada omakseen nopeasti tälläinen alhainen lainasumma vippiä. 1400 € on yleensä kaikenlisäksi sellainen summa, että se on usein täysin mahdollista maksamaan takas melko helposti useassa maksuerässä.

Monille ei tulisi aiheuttaa vaikeuksia maksaa 1400 euroa takas, joten kyseiset pikavipit ovat yleensä ottajallekkin tyypillisesti melko helpot. Lähetä hakemus eteenpäin, ja täten fyrkat ovat lähes aina sinulla todella pikaisesti. Älä jätä asiaa liian myöhään, koska silloin voit joutua odottaa rahojen saapumista huomiseen aamupäivään asti.