Lainaa 1200 € | Pikavippi 1200 euroa


Tahdotko lainaa 1200 euroa? Olet tullut oikeaan sivustoon, koska olemme analysoineet 1200 € pikavippien kustannuksia sekä muita kuluja allaolevassa vertailussa. Pystyt lajitella vipit hinnan, ajan ja/tai vaikka vaaditun iän mukaisesti.

Kun taas sopiva pikavippi on löytynyt, klikkaa vain "Hae vippiä" tekstiä, mikä ohjaa sinut kyseisen lainapaikan sivuille. Firman välityksellä löydät helpot neuvot, mitä seuraamalla saat simppelisti haettua haluamaasi lainaa, ja tietenkin saat itsellesi usein rahat tilillesi tänään jo tunnin sisällä.

Tämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

1200 euron laina heti

Monet paikat tarjoavat tänäpäivänä ensinostajille 1200 euron lainoja ilman ainoatakaan kuluja. Nämä tarjoukset olisikin hyvä hyödyntää, jos et ole vielä näistä yrityksistä vippiä ottanut.Tähän sivulle olemmekin listanneet joitakin parhaista tälläisistä pikalainoista.

Parhaina vippeinä tuoreille kuluttajille voidaan pitää Vivuksen ja Ferratumin vippejä. He tarjoavat uusille kuluttajille näin alhaisia vippejä jopa ilman muita kuluja, kun pikavippi maksetaan takaisin viimeistään 30 päivän sisällä lainanotosta.

Mihin tarkoitukseen sä haluat 1200 euroa? Oli se asia sitten mitä tahansa, simppelimmin voit vipata 1200 € lähes aina melkein joka kerta netistä, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Vippi onkin myös niin pieni, että kaikki yritykset eivät näitä tarjoa ollenkaan.

Vaikeus näin pienien vippien antamisessa on usein se asia, että vipin käsittelykustannukset nousevat helposti kovin korkeaksi, että lainaaminen ei olekkaan enään kovin tuottoisaa. Siitä syystä myös 1200 € lainojen kustannukset ovat monesti prosenttuaalisesti korkeampia kuin vaikka suuremmilla lainoilla.

Kelle voidaan antaa 1200 € luotto?

1200 euroa on nykyään sen verran alhainen lainasumma, että sen saanti onkin yleensä aika vaivaton asia. Tietenkin niihin kuuluu samaiset maksukykytarkastukset ja sitten muut tutkimukset, kuitenkin harvoilla ei löytyisi maksukykyä maksaa 1200 € takaisin normaalissa ajassa. Osassa firmoista tarjotaan maksuaikaa 1200 € vipille jopa 12 kuukaudeksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa kellekkään ongelmia.

  1. Suomenkansalaisuus tai sitten vaikka ainakin kiinteä asumus Suomessa
  2. Normaalit luottotiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
  3. Voi osoittamaan, että löytyy kykyä kustantaa tälläinen laina takas sovitussa ajassa.
  4. Verkkopankkitunnukset ja/tai kännykkäliittymä omalla nimellä
  5. Riittävä ikä

Voi olla hyvä myös havaita, että kaikki firmat eivät ehkä tarjoa luottoja 18 vuotiaille, vaan useat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää lainaajilta. Mutta 18 vuotiaidenkin on nykyään mahdollista saada itselleen 1200 euron laina tietyistä yrityksistä, joskin niiden hinnat ovat vähän korkeammat johtuen nuorten asiakkaiden suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Minkä takia napata 1200 euron pikavippi netin kautta?

Näiden pikavippien hakuprosessit onkin onneksi hyvinkin simppelejä sekä tietenkin yksinkertaisia.Valitset vain ylläolevasta listasta sinulle parhaiten sopivan lainan, jonka lisäksi klikkaat tuon lähettyvillä olevaa hae -linkkiä. Tämä ohjaa sut lainanantajan sivuille, missä välillä kysytään vielä kuinka paljon haluat lainata ja siten lasketaan sen hinta:. Silloin kun olet kertonut tarvitsevasi pikavippiä 1200 euroa, käsketään sinua tyypillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten avulla.

lainaa 1200

Vertaamalla lainojen hintoja yläpuolella olevan vertailun avustuksella, pystyt saada firmat mistä saat lainan itse edullisimmin. Monesti kyseinen paikka voi olla firma, mikä vaatii tätä suurinta ikärajaa lainaajilta. Jota suurempi vaadittu ikäraja on yleensä, sitä paremmilla ehdoilla pikavippiä lähes aina annettaan. Epäreilua nuoria lainaajia kohtaan, mutta heidän kanssa lainaamisen riski onkin suurin.

Monesti hakemus on usein valmis lähtemään eteenpäin tänään jo tuon jälkeen, ja sen takia lainapäätös kerrotaan tuntien sisällä, monissa paikoissa melkein joskus yön aikana! Vippiä ei kuitenkaan ole mahdollista lähettää lainaajille kuin klo 7 -23 välillä, jonka takia vippiä ei harmillisesti saa tön aikana tilille. Jos näin onkin, saapuvat ne tilille kello seitsemän maissa aamusella. Lain mukaan on taas katsos kiellettyä tänäpäivänä siirtää pikalainoja pankkiisi yön aikana, joten kaikki näistä paikoista joutuvat menemään tämän aikataulun mukaisesti. Lähes jokaikinen firma omistaa tilin kaikissa suomalaisissa pankissa, jonka seurauksena fyrkat tulevat usein ostajan tilillesi hetipaikalla.

Jos tämän takia haluat 1200 euron vippiä, älä epäröi vaan lähetä hakemus matkaan. Tämänlaisen pienen vipin hakeminen on usein hyvin simppeliä netistä, jonka takia 1200 euron lainat ovat suosituimpia reittejä saada itselleen omakseen nopeasti kyseinen alhainen summa fyrkkaa. 1200 euroa on yleensä kaikenlisäksi sellainen lainasumma, että se on usein täysin mahdollista korvata takas erittäin helposti useassa maksuerässä.

Monille ei pitäisi tuottaa vaikeuksiakaan laittaa 1200 euroa takaisin, minkä vuoksi tämänkokoiset pikavipit onkin lainaajalle yleisesti melko helpot. Lähetä lainahakemus eteenpäin, ja tietenkin fyrkat ovat yleensä sinulla todella pikaisesti. Älä jätä hakemusta liian myöhäiseksi, kun tuolloin joudut odottaa rahan tulemista seuraavaan aamupäivään saakka.