Lainaa 1000 € | Pikavippi 1000e (2019)


Kun hankit 1000 € vippiä, olisi hyvä vertailla luotot alla olevan taulukon avulla. Sen tarkoitus on taas auttaa sua hankkimaan juuri sinun tarpeisiisi eniten yhteensopiva pikalaina tai kulutusluotto helposti ja nopeasti. 

Reilun luoton löytäessäsi, paina sitten "Hae Lainaa Tästä" linkkiä, ja täten laita lainahakemus matkaan. Rahat tulevat tilillesi tyyppillisesti jo reilusti alle tunnin sisällä.

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21v

Bondora on yksi parhaista lainapaikoista hakea suurempaa lainaa edullisesti. Tarjolla on monen mittaisia laina-aikoja, jonka lisäksi lainat ovat selkeästi ja hyvin edullisesti hinnoitellut täysin ilman piilokuluja. Parhaita lainapaikkoja 2019 yli 500 euron lainojen kanssa!

Zmarta
 • Lainaa 100 - 400 €
 • Ikäraja 20 v
2

Lainastolla on tarjolla yksi parhaista pienistä pikalainoista pidemmällä maksuajalla. Voit hakea lainaa 400 euroon saakka ilman liitteitä tai selittelyjä, ja maksuaikaa saat sille 12 kuukautta. Hintakin on hyvin kohtuullinen! Parhaita valintoja tilanteissa joissa tahdot saada lainan pienellä kuukausierällä.

Ekstraluotto
 • Lainaa 50 - 2000 €
 • Ikäraja 21v

Ekstraluoton kautta voit hakea itsellesi hyvin joustavan luoton helposti ja valita sille maksuajan 3 - 60 kuukauden väliltä hyvin vapaasti. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon saakka 30 päiväksi ilman korkoa. Loistava valinta kun haluat helposti maksettavan lainan!

1000 € pikavippi heti tilille 2019

lainaa 1000

Monet paikat antavat tänäpäivänä ensinostajille 1000 euron vippejä ilman ainoatakaan kuluja. Kyseiset tarjoukset kannattaakin hyödyntää, mikäli et ole vielä kyseisistä yrityksistä vippiä hakenut.Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja siten Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen jopa ylitse 1000 euron lainoja ilman muita kuluja uusille asiakkaille.

Ota siltikin huomioon, että tämä etu voi olla tarjolla vain, kun maksat vipin takas 30 päivän kuluessa. 1000 € lainat onkin yleisesti joitakin kaikkein pienimmistä pikavipeistä, joita useat paikat tarjoavat. Vaikka 1000e pikavippi saattaa saada itselleen myöskin mm. pankista tai vaikka panttilainaamosta, puhumattakaan ystäviltä ja vanhemmilta, voi olla se asia kuitenkin sen verran merkittävä rahasumma, jonka takia tätä ei ihan helposti toisia reittejä hyödyntäen löydy.

Nykyään netti onkin täynnä kauppoja, jotka ovat lähes aina innokkaita tarjoamaan 1000 € pikaluottoja jonka jälkeen ne lainoja, ilman mitään vakuuksia jonka jälkeen ne takaajia.

Ostajan ei siis tartte hakea läheistä ystävää tai sitten vaikka muuta tuttua hankkiessasi kyseistä lainaa. Vippi voidaankin antamaan helposti melkein kaikille suomenkansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Kuka saattaa saada itselleen 1000e pikalainan 2019?

1000 € on usein sen verran alhainen summa, että tuon saaminen onkin yleensä aika vaivaton juttu. Voi olla muutama tilanne, josta tämä pikavippi saattaa kuitenkin jäädä kiikastamaan, ja nuo ovat yleensä seuraavat vaatimukset, joita vippipaikat pitävät yllä asiakkailtaan. Kun taas puhutaan 1000 euron vipeistä, ei erityisesti kenelläkään synny ongelmaa maksaa se takaisin aika nopeasti. Kun kyseessä on taas jokatapauksessa 10000 euroa, puhutaan vähän eroavan luokan tapauksista.

 1. Lainaaja asuu pysyvästi Suomessa, ajoittain myös suomenkansalaisuutta.
 2. Ei vaikeuksia luottotiedoissa.
 3. Osoitus mahdollisuudesta maksaa laina takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. Riittävä ikä

Voi olla hyvä usein huomata, että kaikki yritykset eivät anna lainoja 18 vuotiaille, vaan lukuisat vaativat jonkin verran korkeampaa ikää asiakkailtaan. Jokatapauksessa 18 vuotiaidenkin on mahdollista saada itselleen 1000 euron pikavippi tietyistä paikoista, joskin niiden hinnat ovat vähän korkeammat johtuen nuorien asiakkaiden korkeammasta riskistä jättää pikalaina maksamatta.

Minkä takia ottaa 1000 euron laina netin kautta?

Kun tämä on kuitenkin valmis, pyytää kyseiset pikavippifirmat vielä jonkin määrän muita tietoja, mitä pankkitunnuksilla ei saada itselleen, kuten vaikka yhteystietojasi. Tämän lisäksi näitä kauppiaita kiinnostaa myöskin asiat maksukyvystäsi, tosin 1000 euron lainan kohdalla tämä ei ole erittäin merkittävä. 1000e lainan hakeminen ei oikein voisi erityisesti olla helpompaa. Valitset ainostaan ylläolevasta vertailusta itsellesi parhaiten reilun vipin, ja tietenkin painat tämän vieressä majailevaa hae lainaa -linkkiä. Tuo ohjaa sut lainanantajan sivustolle, joissa monesti kysytään vielä kuinka paljon tarvitset lainata ja lasketaan sen kulut. Merkittävin osa hakemuksista pystytään tehdä valmiiksi jo 10 minuutin ajassa, ja lainapäätöksenkin saattaa monesta paikkaa saada itselleen samantien.

Usein lainahakemus voi olla valmis siirtymään matkaan tänään jo tuon jälkeen, jonka lisäksi päätös tulee tuntien kuluessa, monissa paikoissa monesti jopa yöllä! Lukuisat yritykset maksavat rahat tilillesi samantien kuhan hakemus on käsitelty, kun kello ei olekkaan ylitse 23 yöllä. Kun näin on, tulevat rahat pankkiisi klo 7 aikoihin aamusella. Lain mukaan onkin katsos kiellettyä nykyään maksaa pikalainoja pankkiisi yön aikana, minkä takia kaikki näistä paikoista joutuvat mennä sen lain mukaan. Yleensä koko hakuun ei mene 15 minuuttia kauempaa, ja täten fyrkat tulevat käyttöösi tämän takia tänään jo tuntien kuluessa.

Älä täten aikaile liian kauaa, vaan lähetä lainahakemus matkaan vaikka jo samantien. Verrattuna moniin toisiin tapoihin, on tämä ehdottomasti helpoin tapa hankkia 1000e pikalaina pikaisesti jonka jälkeen ne simppelisti. 1000e pikavippi onkin kaikenlisäksi sellainen summa, että se on usein mahdollista maksamaan takas melko helposti monessa erässä.

Todella monille ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksiakaan korvata 1000 € takaisin, minkä takia tämänkokoiset pikavipit on ottajallekkin lähes aina aika vaaratomat. Lähetä lainahakemus matkaan, ja tietenkin rahat ovatkin käytettävissäsi hyvin nopeasti. Älä jätä hakemusta liian myöhäiseksi, sillä silloin voit joutua odottaa lainan saapumista huomiseen aamupäivään asti.