Lainaa 100 € | Pikavippi 100e (2018)


Jos olet ottamassa 100 euron lainaa, kannattaa vertailla vipit alla olevan vertailun avustuksella. Taulukon tarkoitus onkin neuvoa sinua hankkimaan erityisesti sinulle eniten sopiva laina. Voit sorttaamaan lainat ikärajan, laina-ajan ja/tai kulujen mukaisesti, aivan siten kuin haluat!

Kelpaavan luoton löytyessä, paina sitten "Hae Lainaa" tekstiä, jonka lisäksi laita lainahakemus matkaan. Rahat tulevat tilillesi lähes aina jo parin tunnin kuluessa.

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ege
 • Lainaa 100 - 2800 €
 • Ikäraja 20v
2

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500 €
 • Ikäraja 20 v
 • Lainapäätös heti!

Credigo on erikoistunut pienehköjen vippien tarjoamiseen pitkällä maksuajalla. Voit hakea pikalainaa 2500 euroon saakka, ja ottaa sille vaikka jopa 5 vuoden maksuajan.

Parhaita palveluja jos tahdot kohtuuhintaista pikalainaa todella pitkällä maksuajalla. Tällöin saat kuukausierät todella pieniksi!

Easycredit
 • Lainaa 100 - 5000 €
 • Ikäraja 20v

Loppuvuodesta 2017 avautunut lainapalvelu, josta voit hakea helposti 100 - 5000€ lainaa netistä. Maksuaikaa voit hakea jopa useamman vuoden, ja hinnoiltaan nämä lainat ovat ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

100 € laina 2018

lainaa 100

Mihin tarkoitukseen sä tarvitset 100e pikavipin? Oli se sitten mitä tahansa, helpoiten pystyt lainaa 100 € yleensä lähes aina verkosta, hyödyntämällä verkossa sijatsevia lukuisia eroavia lainapaikkoja. Vaikkapa 100 euron vipin pystyy saada myös mm. pankista ja/tai panttilainaamosta, puhumattakaan ystäviltä jonka lisäksi vanhemmilta, voi olla se kuitenkin sen verran suuri summa rahaa, jonka takia tätä ei aivan helposti muita tapoja hyödyntäen saa. Nykyään netti on pullollaan kauppoja, jotka onkin valmiita tarjoamaan 100e pikaluottoja ja sen takia lainoja, ilman mitään vakuuksia ja sitten takaajia. Sinun ei siis tarvii hakea läheistä kaveria tai sitten vaikka muuta tuttua hankkiessasi kyseistä lainaa. Vippi pystytäänkin antamaan helposti lähes jokaiselle suomalaiselle, kellä ei näy maksuhäiriömerkintää.

Siltikin useilla löytyy tarve ajoittain tälläisiin pienempiinkin lainoihin, minkä vuoksi on usein mukava että tälläisiä 100 € vippejä on täysin mahdollista saada itselleen. Tätä kirjoittaessa Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti tarjoavat jokaikinen monesti jopa yli 100 euron vippejä ilman muita kuluja tuoreille lainaajille. Ota siltikin huomioon, että tämä tarjous on usein voimassa vain, kun maksat vipin takaisin 30 päivän kuluessa.

Kuka voikin saada käsiinsä 100e pikalainan?

Onneksi 100 € pikalainan hakeminen onkin siinä mielessä simppeli prosessi, että sen verran alhaisia pikalainoja annetaan hyvin monesti. Tietenkin vippeihin kuuluu samaiset tarkastukset ja sitten muut tutkimukset, mutta harvallapa ei olisi kykyä kustantaa 100 euroa takas kohtullisessa ajassa. Osassa lainapaikoista annetaan aikaa takaisinmaksuun 100 € lainalle monesti jopa vuodeksi, minkä vuoksi takaisinmaksun ei tulisi tuottaa kellekään vaikeuksia.

 1. Suomenkansalaisuus ja/tai vähintään kiinteä asumus Suomessa
 2. Ehjät maksutiedot, eikä esim. maksuhäiriömerkintää
 3. Osoitus mahdollisuudesta maksaa vippi takaisin
 4. Verkkopankkitunnukset
 5. 18 vuoden ikä

On usein hyvä myös havaita, että kaikki yritykset eivät ehkä tarjoa pikaluottoja 18 vuotiaille, vaan monet vaativat hieman korkeampaa ikää asiakkailtaan. Mutta 18 vuotiaidenkin voi olla mahdollista saada itselleen 100 euron pikavippi tietyistä paikoista, joskin niiden hinnat ovat jonkin verran korkeammat johtuen 18 vuotiaiden lainaajien suuremmasta riskistä jättää pikavippi maksamatta.

Kuinka hakea 100 € luottoa?

100 € lainan hakeminen ei oikein voisi juuri olla helpompaa. Helpoiten se asia pelaa siten, että menet linkkien kautta reilun vipin sivuille. Tuon jälkeen kerrot heille haluamasi lainamäärän ja kuinka pitkän ajan haluat. Kuhan olet sanonut haluavasi lainaa 100 euroa, pyydetään sua tyyppillisesti varmistamaan kuka olet pankkitunnusten kautta.

Vertaamalla pikavippien hintoja yläpuolella olevan taulukon avustuksella, voit saada firmat joista saat itsellesi sen itse halvimmalla. Ajoittain kyseinen paikka onkin se, joka tahtoo sitä suurinta vähimmäisikää asiakkailtaan. Jota korkeampi tahdottu ikäraja on yleensä, tätä halvemmilla ehdoilla vippiä yleensä lainataan. Epäreilua nuoria kohtaan, mutta nuorten kanssa vippaamisen riski on nykyään suurin.

Monesti hakemus onkin valmis lähtemään matkaan tänään jo tuon jälkeen, ja siten lainapäätös kerrotaan tuntien kuluessa, monissa paikoissa jopa yöllä! Lukuisat paikat maksavat rahat pankkiisi hetipaikalla kun hakemus on käsitelty, kun klo ei ole yli 23. Yön aikana katsastetun hakemukseen fyrkat saakin samantien aamulla, muutoin lainasumma laitetaan pankkiisi tyypillisesti hetipaikalla kunhan hakemus on hyväksytty. Lähes kaikki firma omistaa pankkitilit jokaisessa suomalaisissa pankissa, jonka ansiosta fyrkat tulevat usein sinun tilillesi heti.

Jos siten tarvitset 100 € lainaa, älä epäröi vaan laita hakemus menemään. Tämänlaisen pienen luoton haku on taas hyvin simppeliä verkosta, jonka ansiosta 100 euron pikavipit ovat suosituimpia reittejä saada omakseen pikaisesti tälläinen alhainen lainasumma rahaa. 100 € on tänäpäivänä vielä sellainen lainasumma, että se voi olla täysin mahdollista laittaa takas erittäin simppelisti monessa erässä.

Osa pystyy sen maksaa usein jo viikon kuluessa. Kannattaa ottaa vippifirma osittain sen mukaan, miten hyvin paljon maksuaikaa lainalleen tahtoo. Vipit ovatkin tunnettu tapa ostaa 100 € nopeasti ja siten simppelisti, ympäri vuorokauden, 24 / 7!