Laina ilman korkoa - Paras Ilmainen laina 2019

Netistä on mahdollista nykyään saada muutamasta lainapalvelusta jopa laina ilman korkoa. Tämä vaan vaatii, että tiedät mistä niitä on mahdollista hakea.

Tällä hetkellä (huhtikuussa 2019), ilmaisia lainoja uusille asiakkaille tarjovat seuraavat lainapaikat:​

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

Ferratum
  • Lainaa 100 - 2500 €
  • Ikäraja 21v

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka uudisti tarjontansa ja tarjouksensa alkuvuodesta 2019. Nyt ensilainaajalle jopa 1000 euron nosto ilmaiseksi 30 päivän ajaksi, ja lisäksi koodilla FERRA18 kaikille asiakkaille nosto ilman nostokuluja 1000€ saakka!

Bluefinance pikavippi

Bluefinancen kautta saat uutena asiakkaana ilmaisen ensilainan 30 päiväksi, tai sitten voit hakea jopa 700 euroa pikalainaa myöskin vuoden maksuajalla. Tämä palvelu on sijalla 2, mutta voisi monelle olla kuitenkin se listan ykkönenkin!

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Miksi ilmainen laina?

Laina ilman korkoa - Katso Paras Ilmainen laina

Laina ilman korkoa voi kuullostaa moneen korvaan jopa liiankin hyvältä, ja tiedän että jotkut eivät näitä tarjouksia olekkaan hyödyntäneet uskoen että nämä tarjoukset eivät voi olla totta. "Niissä täytyy olla joku koira haudattuna!"

Mutta ne ovat täysin tosia, ja eräitä parhaista lainoista mitä netissä on tarjolla vuonna 2019.​ Niiden salaisuus? Ne on luotu houkuttelemaan uusia asiakkaita lainapaikkaan, hieman samalla tavalla kuin halvalla myyty liha ruokakaupoissa.

Kuten monien tarjoustuotteiden kanssa, myös nämä ilmaiset lainat ovat tappiota tuottavia tuotteita. Kuitenkin niiden on nähty tuovan uusia asiakkaita ovista sisään, jotka sitten myöhemmin helpommin ottavat uuden lainan tarvittaessa samasta paikasta, tällä kertaa kuitenkin maksaen siitä normaalin koron ja kustannukset. Osa syy tähän on mm. se, että toinen laina on aina helpompi hakea samasta paikasta kuin se ensimmäinen ja hakeminen on vieläkin helpompaa kuin uutena asiakkaana.

Käytännössä lainaajan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että näitä tarjouksia kannattaa hyödyntää jos ne vain muuten sopivat tilanteeseesi. Nämä eivät nimittäin ole joka tilanteessa mahdollista hyödyntää, eikä niistä ole aina iloa jos tarpeesi on kovin erilainen.

Pikalaina ilman korkoa nimittäin sisältää erityisesti seuraavat rajoitteet:

  • Laina-aika on hyvin rajattu, yleisimmin ollen vain 30 päivää jonka jälkeen koko laina on maksettava takaisin.
  • Usein myöskin lainasummat ovat rajatumpia, joskin Suomilimiitin tapauksessa näin ei ole.
  • Vippi pitää maksaa takaisin kerralla, eikä sitä ole mahdollista maksaa osissa.
  • Jos lainaa ei maksa takaisin eräpäivään mennessä, joutuu siitä maksaman normaalin koron ja kustannukset.

Tälläinen koroton laina ei sovikkaan joka tilanteeseen, kuten jos tarvitaan vaikka suurempaa lainaa jota ei ole mahdollista maksaa takaisin 30 päivässä, tai jos halutaan pidempiä maksuaikoja myös vaikka pienelle pikaluotolle.

Kuitenkin jos kaipaat esimerkiksi pientä vippiä seuraavaan palkkapäivään saakka, ovat nämä lainat yleensä ihan loistavia tähän tarkoitukseen. Ja jos ne on vain mahdollista hyödyntää, niin se kyllä kannattaa sillä näin halpaa lainaa et tule muualta löytämään!​