Etsitkö Kulutusluottoa vuonna 2017?

Mitä tarkoitetaan kun puhutaan kulutusluotosta? Yleensä sillä tarkoitetaan melko lyhytaikaista luottoa, joka otetaan kulutusta varten. Monesti tämä nimitys voi olla hieman harhaanjohtava, sillä monesti puhutaan hieman eri asioista kun puhutaan kulutusluotoista tai vain luotoista ylipäätänsä.

Jos nyt kuitenkin pitäisi keksiä joku yksinkertainen määritelmä kulutusluotolle, voitaisiin puhua luotosta, joka otetaan enimmillään pariksi vuodeksi ja ilman vakuuksia tai takaajia.​

Suurin ero moniin luottoihin onkin ehkä juuri siinä, että kulutusluotoilla ei juuri koskaan ole takaajia tai vakuuksia. Koska ne käytetään kulutukseen, ei niiden pantiksi yleensä saada mitään kiinteää ja myytävä kuten vaikka autolainoissa.​

Kulutusluotot ovatkin erinomaisia, kun haluat hieman ylimääräistä käyttörahaa nopeasti. Helpoiten niitä saa nykyään netin kautta, jolloin rahat voivat olla käytössäsi jo parin tunnin sisällä. Pankeista on myös monesti mahdollista saada tälläistä luottoa, mutta sen hakeminen ja läpimeneminen on huomattavasti hankalampaa.​

Jos siis kaipaat kulutusluottoa nopeasti käyttöösi, suosittelemme lämpimästi seuraavia yrityksiä!​

Tämän hetken parhaat kulutusluototSuomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
2

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

euroloan

Euroloan tarjoaa lainoja aina 100 eurosta 10000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajat ovat hieman pidemmät kuin monissa muissa paikoissa, ja lainojen kulut ovat alhaiset kilpailijoihin verrattuna. Hakuprosessi voi kuitenkin olla hieman tiukempi kuin monissa muissa paikoissa.

luottoraha

Luottoraha tarjoaa 2000 euroon asti luottotiliä, josta saa sitten nostaa aina helposti sen verran rahaa kuin tarvitsee. Joustava ja monesti edullinen keino hankkia rahaa, koska maksat kuluja vain siitä summasta jonka nostat käyttöösi.

eurovippi

Eurovippi tarjoaa pienempää ja suurempaa rahasummaa lyhyeksi ajaksi kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille ilman ylimääräisiä kikkailuja tai ongelmia. Rahat tulevat nopeasti, ja hakuprosessi on erityisen helppo.

kulutusluotto

Kulutusluotto vs pikalaina

Monesti on jo melko vaikea pysyä kärryillä kaikista markkinoille nousseista lainojen termeistä. Kulutusluotto on hieman vanhempi tuttavuus näin terminä, mutta sitäkin käytetään nykyään lähes sekaisin monien muiden luottoja kuvaavien termien kanssa, kuten vaikka pikaluotot ja käyttöluotot.

Luotto terminä ylipäätänsä tarkoittaa lainamarkkinoilla yleensä lainaa, jota ei tarvitse nostaa kerralla ulos. Sinulle voidaan esimerkiksi myöntää 5000 euroa kulutusluottoa, mutta tämä ei tarkoita että koko tämä summa pitäisi saman tien kerralla nostaa tilillesi. Sen sijaan voit nostaa tästä luotosta omaan tahtiin rahaa, sen verran kuin milläkin hetkellä tarvitset.

Suurin etu tässä on lainaajan kannalta se, että niitä kustannuksia maksetaan sitten vain siitä osasta luottoa, mitä on nostettu. Jos esimerkiksi nostat 1000 euroa tuosta 5000 luotosta, maksat korkoa ja muita kuluja vain tuolta 1000 euron osuudelta.​

Luotot ovatkin parhaimmillaan tilanteissa, jossa ei tarkalleen tiedetä paljonko sitä rahaa oikeasti tullaan tarvitsemaan. Ne tarjoavat joustavan lainaamisen vaihtoehdon tilanteisiin, jossa tarvittu rahamäärä on vielä epäselvä.

Pikalainat ja pikavipit taas toimivat siten, että ​koko haettu rahasumma maksetaan sinulle kerralla tilille. Jos haluat tämän jälkeen saada enemmän rahaa, pitää sinun tehdä uusi vippihakemus. Tämä on ihan toimiva vaihtoehto jos tarvitset esimerkiksi 500 euroa auton remonttiin, mutta jos tarkoituksena on ottaa käyttörahaa esimerkiksi matkalla, ovat kulutusluotot se parempi vaihtoehto.

Ilmainen kulutusluotto

Tänäpäivänä on tietyistä firmoista mahdollista uusien lainaajien saada jopa ensimmäinen kulutusluotto ilman mitään kuluja, eli ns. ilmainen kulutusluotto. Tämä tarjous voi kuullostaa uskomattomalta, mutta sen tarkoituksena on juuri houkutella uusia asiakkaita ovista sisään. Ne eivät siis ole mitään huijausta tai kikkailua, vaan eräänläinen markkinointikeino, jota muutamat lainapaikat ovat lähteneet kokeilemaan.

Jos et ole kyseisistä firmoista vielä lainaa napannut, kannattaa nämä tarjoukset hyödyntää ennen kuin lainaa luottoa mistään muualta.​

Kulutusluottojen maksuajat

Kulutusluotoissa on yleensä hieman pidemmät maksu- ja laina-ajat kuin monissa muissa pikalainoissa ja vipeissä, Monesti nämä lainat ovat hieman suurempia, joten kulutusluotoissa maksuajat ovat helposti vuoden tai jopa useamman luokkaan. Tosin pienemmissä luotoissa voivat maksuajat olla myös lyhyempiä.

Yleensä kuitenkin kun puhutaan kulutusluottojen maksuajoista, on oletuksena että maksuaika on ainakin 6 kuukauden mittainen. Se voi olla lyhyempi, mutta yleensä se on pidempi kuin tämä.