Tiesitkö, että Netistä Voi Saada Korottoman Lainan?

Kun puhutaan netin kautta saatavista lainoista, ensimmäisen monille nousee mieleen kovat kustannukset ja korkeat korot. 

Mitä jos kuitenkin kertoisin, että netistä on mahdollista tänäpäivän ( vuonna 2017 ), saada ihan korotonta lainaa?​

Totta se on, sillä muutamat firmat ovat alkaneet tarjota uusille asiakkaille ensimmäistä pikalainaa ihan ilmaiseksi. Sen tarkoituksena on houkutella uusia asiakkaita, ja vaikka nämä tarjoukset voivat kuullostaa jopa liian hyvältä, ne ovat aivan tosia ja aitoja tarjouksia, jota on mahdollista saada kun jättää ensimmäisen lainahakemuksensa.

Kannttaakin laittaa hakemus matkaan jo tänään, sillä kuka tietää milloin nämä tarjoukset loppuvat?​

Tämän hetken parhaat korottomat lainatTämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

koroton laina

Miten voi olla mahdollista saada korotonta lainaa?

En yhtään ihmettele, jos olet skeptinen ajatukselle korottomasta lainasta, ja hälytyskellot alkavat päässäsi soida. Koko ajatus tuntuu kyllä nopeasti ajateltuna todella älyttömältä. Miksi kukaan tarjoaisi lainaa, jos siitä ei saisi mitään korkoa?

Tähän on olemassa kuitenkin hyvä ja selittävä syy, jonka ymmärtääkseen ei todellakaan tarvitse käydä kauppista tai mitään muutakaan kauppakoulua. Kyseessä on nimittäin kansankielellä kutsuttuna "sisäänheittotuote".

Samalla periaatteella kuin esimerkiksi ruokakaupat tarjovat jotakin tuotteita todella halvalla, jotta asiakkaat tulisivat juuri heidän paikkaansa, tarjoavat jotkut lainayritykset ensimmäistä lainaa ilmaiseksi, jotta mahdolliset lainaajat valitsisivat juuri heidät. En tiedä kuinka paljon olet lainoja vertaillut, mutta tänäpäivänä tuntuu että lainaa tarjoavia yrityksiä on enemmän kuin koskaan ennen. Miten heille kaikille edes riittää asiakkaita, se on mielenkiintoinen kysymys.​

Seurauksena on kuitenkin se, että kilpailu asiakkaista on erittäin veristä ja kovaa. Tämä on tietenkin aina hyvä asiakkaan kantilta. Tällöin firmojen on pakko tarjota pikavippejä halvalla kuluttajan kanssa, kuten käy esiin mm. näissä korottomissa lainoissa. Jos lainaajia olisi yllin kyllin, ja lainapaikkoja vain muutamia, ei tälläisiä korottomia lainoja todellakaan tarjottaisi!​

Mutta koska jokainen asiakas on kallisarvoinen, ovat muutamat paikat näitä ruvennut tarjoamaan. Ideana on se, että toista lainaa on aina helpompi ottaa paikasta, josta on jo yhden ottanut. Tämän takia houkuttelemalla lainaajia ilmaisilla lainoilla, voi heistä helposti tulla vakioasiakkaita, jotka ovat valmiita ottamaan tulevia lainoja sitten ihan normaaleilla hinnoilla.

Tämä siis on koko tämän korottoman lainan idea, ja ylipäätänsä se syy miksi niitä on edes tarjolla.

Turha siis olla liian skeptinen. Jos haluat korotonta lainaa, ja et ole vielä kyseisten vippipaikkojen asiakas, kannattaa tämä tarjous ehdottomasti käyttää hyväksyyn. Nykyään on mahdollista nimittäin saada jopa 1000 € lainaa ilman korkoja, jota voi pitää melko älyttömän hyvänä tarjouksena.

Ainoa mahdollinen miinus näissä korottomissa lainoissa on se, että niiden maksuajat ovat rajatummat kuin normaalilainoissa. Maksuaikaa näissä on yleensä vain 30 pv, joskin Suomilimiitillä maksuaika on seuraavan kuukauden viimeiseen päivään, eli parhaimmillaan se voi olla jopa 60 päivää, jos laina otetaan aivan edellisen kuukauden alussa.​

Tuon seikan, ja suurimman korottoman lainan takia Suomilimiitti onkin tämän hetken ykkössuosituksemme, mitä tulee korottomiin lainoihin ja vippeihin!​