Ilmaiset Lainat - Lainaa Ilman Korkoa

Moni haaveilaa lainasta ilman korkoa tai muita kuluja. Onko tälläiset ilmaiset lainat kuitenkaan mitenkään mahdollisia, vai kuuluvatko ne vain haaveisiin? Niin voisi luulla, mutta totuus on tarua ihmeellisempää.

Tällä hetkellä netissä on nimittäin ainakin 3 suurta ja luotettavaa lainayritystä, jotka tarjoavat uusille lainaajille ilmaiseksi ensimmäisen lainan jopa 1000 euroon saakka! Ja mikä parasta, lainasumman saat tilillesi usein jo parin tunnin sisällä, monesti jopa tunnissa!​

Tähän alapuolelle olemmekin listanneet nämä firmat, koska uskomme että jokaisen kannattaisi hyödyntää nämä tarjoukset, ennen kuin he hakevat lainaa muualta. Ainoa ehkä mahdollinen miinus näissä pikalainoissa on se, että niiden maksuajat ovat melko lyhyet. Suomilimiitistä maksuaika on mahdollista saada kaikkein pisimmäksi, sillä se lasketaan aina seuraavan kuukauden viimeiseen päivään. Näin ollen ottamalla lainaa heti kuun alussa, voit maksuajaksi tulla melkein 60 päivää.

Tämän hetken parhaat ilmaiset lainatTämän hetken paras tarjous

vikinglaina

Vikinglaina on tunnetun toimijan lanseeraama uudehko vippipaikka, joka tarjoaa lainaa aina 2250 € asti kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille.Tarjouksena uusille lainaajille ensimmäinen laina on aina ilmainen ja täysin ilman kuluja!

Suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 1000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Maksuaikaakin voi saada lähemmäs 2 kuukautta, sillä maksuaika on aina seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Vivus
3

Vivus tarjoaa toisiksi parhaan uusien lainaajien tarjouksen, tarjoamalla heillä ilman mitään kuluja lainaa 400 euroon asti. Laina-aika on aina 30 päivää lainannostamisesta alkaen, ja se on maksettava kerralla takaisin.

Ferratum

Ferratum on eräs tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joka tarjoaa myöskin uusille asiakkaille vippiä ilman korkoa ja kuluja. Lainaa on mahdollista saada ilmaiseksi 300 euroon saakka, ja maksuaika on 30 pv.

lainaa ilman korkoa

Voiko todellakin saada ilmaista lainaa?

Tiedän että ajatus lainasta ilman korkoa kuullostaa älyttömältä. Miksi kukaan tarjoaisi lainaa, jos siitä ei saisi mitään voittoa? Sen takia ajattelinkin että olisi ehkä hyvä avata tätä ajatusta hieman, jotta ymmärtäisit miksi tälläisiä lainoja jotkut paikat kuitenkin ihan oikeasti tarjoavat.

​En tiedä oletko tarkastellut tarkemmin pikavippi markkinoiden tilannetta tänään vuonna 2017, mutta jos olet, olet varmasti huomannut että lainaa tarjoavia yrityksiä on ihan älyttömän monia. Jos miettii montako lainaajaa Suomen kokoisessa maassa voi ylipäätänsä olla, välillä voi ihmetellä miten noita lainantarjoajafirmoja voi muka olla niin monta.

Totuus onkin, että kilpailu asiakkaista ja lainaajista on tänäpäivänä äärimmäisen kovaa, ja monet lainafirmat eivät tässä kilpailussa pärjää, ja ajatutuvat hiljalleen pois. Kuitenkin kokoajan tuntuu löytyvän uusia yrittäjiä, jotka tahtovat ottaa heidän paikkansa.​

Koska kilpailu on kuitenkin niin kovaa, täytyy lainafirmojen erottautua toisistaan jollakin tavalla. Heidän pitää saada sinulle selville, miksi sinun pitäisi ottaa lainaa juuri heiltä, eikä joltakin heidän 50 kilpailijasta. Ja mikäs sen tehokkaampi keino, kuin tarjota ensimmäinen laina aivan ilmaiseksi.​

Tilanne on kuitenkin se, että moni jotka ottavat ensimmäistä kertaa lainaa, palaavat jossakin vaiheessa elämäänsä ottamaan uutta lainaa. Monet käyttävätkin melko aktiivisesti lyhytaikaisia lainoja tasoittaakseen vaihtelua rahanmäärässään. Ja jos sinulla on jo hyvä kokemus jostakin lainapaikasta, miksi etsiä enään uutta, kun uuden lainan saa samasta paikasta yleensä niin paljon helpommin kuin täysin uudesta paikasta.

Tämän takia nämä ilmaista lainaa tarjoavat yritykset uskovatkin, että jos he saavat houkuteltua asiakkailta ilmaisilla lainoilla ilman mitään korkoa, palaavat monet näistä lainaajista myöhemmin takaisin ja lainaavat sitten ihan normaalilla korolla lisälainaa.​

Lainat ilman korkoa ovatkin eräänlaisia sisäänheittotuotteita, joilla asiakas houkutellaan sisään. Tämän jälkeen tarkoituksena on pitää hänet tyytyväisenä asiakkaana tekemällä lisälainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta.

Tämä on siis näiden ilmaisten lainojen idea, ja se syy miksi niitä tarjotaan. Vaikka ne voivat kuullostaa mahdottomilta, on niiden takana siis ihan järkeenkäypä syy, joka on seurausta kovasta kilpailusta asiakkaista.​