Edullisin Pikavippi (2018)

Pikavippien suosio on pysynyt tasaisena, ja tätä on varmasti auttanut uusien edullisten pikavippien tulo markkinoille. Tähän vippivertailuun olemmekin keränneet halvimpia pikavippejä vuodelle 2018. Jos siis tahdot selvittää mistä oikeasti saa niitä edullisimpia pikavippejä, katso vippivertailumme alta!

Tämän hetken paras tarjous

Suomilimiitti
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 20v

Suomilimiitillä on tämän hetken kovin ensilainaajien tarjous, sillä he voivat saada jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja ja korkoja! Laina pitää maksaa takaisin vasta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, joten maksuaikakin on pidempi kuin muilla ilmaisilla ensilainoilla.

ostosraha
  • Lainaa 100 - 10000 €
  • Ikäraja 20v

Ostosraha tarjoaa todella edullisia lainoja pidemmillä maksuajoilla ja selkeällä hinnoittelulla helposti suoraan tilillesi. Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun tahdot edullista lainaa pidemmällä maksuajalla!

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50000 €
  • Ikäraja 20v

Aktiivilainan kautta voit helposti hakea edullista lainaa, halusit sitten 500 euroa tai vaikka jopa 50000 euroa. Lainahakemuksen täyttö ei montaa minuuttia vie, ja voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo minuuttien sisällä.

Avautunut helmikuussa 2018!

Ege
  • Lainaa 100 - 2800 €
  • Ikäraja 20v
4

Egen kautta voit hakea lainaa 2800 euroon saakka nopeasti ja helposti, saaden sille maksuaikaa 1 - 12 kuukautta. Hinnasto on ehkä eräs selkeimmistä, ja sen löydät helposti ja helposti ymmärrettävässä muodossa suoraan Ege.fi -sivustolta.

Creditstar
  • Lainaa 100 - 2000 €
  • Ikäraja 18v

Creditstar tarjoaa mahdollisuutta avata oma tililuotto kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille suoraan netin kautta. Nostoja voit sitten tehdä omaan tahtiin 2000 euroon saakka, saaden maksuaikaa aina 12 kuukauteen asti.

Edullisimpia pikavippejä mitä tarjolla alle 20 vuotiaille lainaajille​

Katso myös halutessasi tämä laajempi lainavertailu!

Miten saada edullisin pikavippi 2018

edullisin pikavippi 2018

Pikalainojen hinnoissa voi monesti olla isojakin eroja, jotka alkavat helposti myös tuntua kukkarossa varsinkin kun lainasummat kasvavat suuremmiksi.

Tämän takia vertailu todellakin kannattaa, ja ja muutaman minuutin katselulla on mahdollista parhaissa tapauksissa säästää jopa satoja euroja kustannuksissa, ilman että lainan muista ehdoista tarvitsisi välttämättä pahemmn joustaa.

Tähän lainavertailuun olemme yrittäneet kerätä erilaisia erityisen edullisia pikavippejä, yrittäen saada mukaan hieman erilaisia lainoja ja lainoja jotka soveltuvat erilaisille ihmisille.

Monesti lainapaikat ovat keskittyneet jonkinlaisten lainojen tai tietynlaisilla ihmisille lainan tarjoamiseen, jonka takia se edullisin pikalaina esimerkiksi 18 vuotiaalla ja 25 vuotiaalla voi olla hyvinkin eri. Sama asia kun haetaan isoa kulutusluottoa tai pientä halpaa vippiä.

Entäs sitten edullinen pikalaina

Hyvä on myös muistaa, että vaikka korkoprosentti on hyvä vinkki lainan hinnasta, ei se ole kuitenkaan aina se isoin tekijä kun lasketaan kuinka paljon laina tulee maksamaan euroissa. Kovakin korko voi tulla halvemmaksi lyhyellä maksuajalla kuin pienempi korko ja pitkä maksuaika. Jos siis tahdot säästää lainan kustannuksissa, koita maksaa laina takaisin myös mahdollisimman nopeasti.

Toisaalta osassa lainoissa voi olla muitakin kuluja kuin vain se korko. Esimerkiksi erilaiset nostokulut ja tilinhoitopalkkiot ovat melko tavallisia monissa luottotileissä, joskin nämä pitää ilmoittaa todellista vuosikorko laskettaessa. Todellinen vuosikorko antaakin usein paremman kuvan lainan hinnasta kuin vain nimelliskoron tarkastelu.​

Keskimäärin kuitenkin edullisen lainan hakeminen sujuu aika kätevästi verkosta, joskin jos haluat sitä kaikkein halvinta lainaa niin silloin usein pitää vielä kääntyä pankkien puoleen. Erot ovat kuitenkin kutistuneet paljon nettilainoihin viimeisten vuosien aikana, ja varsinkin tietyistä paikoista on nykyään täysin mahdollista saada edullinen vippi 2018 vuonna.